1001 CURIOSITAT DE LA CUINA DE MUNTANYA

Descargar 1001 CURIOSITAT DE LA CUINA DE MUNTANYA pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar 1001 CURIOSITAT DE LA CUINA DE MUNTANYA epub gratis?

Sinopsis de 1001 CURIOSITATS DE LA CUINA DE MUNTANYA: DESCOBRIU HISTÒRIES I A NÈCDOTES CURIOSES I LES RECEPTES MUNTANYENQUES MÉS REPRESENTATIVES DE LA GASTRONOMIA CATALANA

Malgrat tots els denominadors comuns que uneixen i caracteritzen la gastronomia dels pobles d’interior, la història particular de cada vall, cada contrada i cada comarca ha dotat a la cuina d’alta muntanya d’infinitat de matisos i plats típics que varien d’un lloc a un altre. Així, la Cerdanya té el trinxat com a targeta de presentació degut a la llarga tradició del conreu de col en aquesta comarca, mentre que a la Vall d’Aran s’hi detecten maneres i tics francesos deguts a la seva històrica relació comercial, com ara el senglar preparat en civet, la sopa de ceba o els patés. Al Pallars dominen embotits com la girella i el xolís, mentre que a l’Alta Ribagorça cal tastar sí o sí el freginat, que és sang de be fregida i barrejada amb fetge, ronyons, ceba, tomàquet, all i ous. L’Alt Urgell té els làctics del Cadí i el civet de llebre, mentre que al Solsonès tota la carn és deliciosa. D’oest a est, aquest llibre fa una extraordinària tasca de recerca dels plats més típics i curiosos de la muntanya, amb les seves receptes. I ho combina amb un grapat d’històries que ens apropen a la vida dels pagesos i pastors dels nostre país.
Ver más

Géneros:

Cocina

Cocinas españolas

Regiones de España

Ver más libros de esta categoría > libros de cocinas

Sobre el libro
Total de páginas:
264
Editorial:
L ARCA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788494928659
Año en que se editó:
2019
Editorial:
ES


«Descargar 1001 CURIOSITAT DE LA CUINA DE MUNTANYA en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1759
  • Descargas del fichero: 760
  • Tamaño del fichero: 650KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle