ADOLESCENTS I LECTURA: EL BINOMI FANTASTIC. O COM ACOSTAR, TREBALLAR I PROMOCIONAR LA LECTURA ENTRE ELS JOVES

Descargar ADOLESCENTS I LECTURA: EL BINOMI FANTASTIC. O COM ACOSTAR, TREBALLAR I PROMOCIONAR LA LECTURA ENTRE ELS JOVES pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar ADOLESCENTS I LECTURA: EL BINOMI FANTASTIC. O COM ACOSTAR, TREBALLAR I PROMOCIONAR LA LECTURA ENTRE ELS JOVES epub gratis?

Sinopsis de ADOLESCENTS I LECTURA: EL BINOMI FANTASTIC. O COM ACOSTAR, TREBALLAR I PROMOCIONAR LA LECTURA ENTRE ELS JOVES

Des de fa dècades s’ha escrit, i molt, a l’entorn de com acostar la lectura als més petits. Tot i això, l’autèntica pedra a la sabata de la pèrdua de l’hàbit lector s’esdevé quan aquests lectors, amb un hàbit prou consolidat, arriben a l’adolescència. Aquest llibre afronta, de forma clara i precisa, el problema de la lectura durant l’adolescència. Estructurat en capítols precisos i sense concessions, aquest volum ofereix una mirada completa de què és i què suposa l’adolescència, tant des d’un punt de vista fisiològic com social. A més, proposa solucions al voltant de la lectura als instituts, en el si de la família i la societat, i ofereix experiències comprovades pels mateixos autors de com afronten el tema amb garantia d’èxit altres països del nostre entorn. El llibre es complementa amb una sèrie de títols bàsics que han reeixit entre els adolescents. Una publicació necessària d’un tema de punyent actualitat.Des de fa dècades s’ha escrit, i molt, a l’entorn de com acostar la lectura als més petits. Tot i això, l’autèntica pedra a la sabata de la pèrdua de l’hàbit lector s’esdevé quan aquests lectors, amb un hàbit prou consolidat, arriben a l’adolescència. Aquest llibre afronta, de forma clara i precisa, el problema de la lectura durant l’adolescència.
Estructurat en capítols precisos i sense concessions,…
Ver más

Géneros:

Psicología y Pedagogía

Psicología

Psicología infantil

Ver más libros de esta categoría > libros de psicología

Sobre el libro
Total de páginas:
144
Editorial:
L ABADIA DE MONTSERRAT
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Sin definir
ISBN:
9788491910602
Año en que se editó:
2019
Editorial:
ESPAÑA


«Descargar ADOLESCENTS I LECTURA: EL BINOMI FANTASTIC. O COM ACOSTAR, TREBALLAR I PROMOCIONAR LA LECTURA ENTRE ELS JOVES en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1713
  • Descargas del fichero: 798
  • Tamaño del fichero: 711KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle