AIXO ES PLAER

Descargar AIXO ES PLAER pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar AIXO ES PLAER epub gratis?

Sinopsis de AIXO ES PLAER

Una aproximació a les complexitats de l’assetjament sexual, la responsabilitat moral que implica i els límits de la lleialtat.En Quin i la Margot fa més de vint anys que són amics. En Quin és extravertit i molt sensual, té una personalitat magnètica, i sempre es mou en l’ambigüitat del flirteig. És incapaç d’establir un lligam superficial amb les dones que l’envolten, i necessita conèixer la seva realitat i els seus secrets.Tot i això, la Margot va saber traçar unes fronteres sòlides a la seva relació, i ara observa en Quin amb una barreja d’enuig i afecte. Però tot canvia el dia que les accions d’en Quin es tornen a la seva contra i la seva vida comença a esfondrar-se. La Margot intentarà entendre la naturalesa dels actes del seu amic, el mal que les seves accions han provocat i la lleialtat que mereix.Una aproximació a les complexitats de l’assetjament sexual, la responsabilitat moral que implica i els límits de la lleialtat.«Una novel·la exquisida, i moralment molt palpable.»The Sunday Times«Una lectura incendiària. Extraordinària, atrevida, provocadora. Perfecta.»The Observer«L’obra de Gaitskill se sent més real que la vida mateixa.»The Boston Globe«Gaitskill és una escriptor…

Ver más

MARY GAITSKILL

Mary Gaitskill (Lexington, Kentucky, 1954) és una novel·lista, assagista i escriptora de relats curts. La seva obra ha estat publicada a mitjans de referència, comThe New Yorker,Harper’s Magazine,Granta iEsquire, entre d’altres, també és l’autora dels llibres de relatsBad behavior,Because they wanted to (nominat al premi PEN/Faulkner) iDon’t cry, i de les novel·lesThe Mare,Veronica (nominada al National Book Award) iTwo Girls, Fat and Thin.Això és plaer és la seva darrera novel·la.
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro
Total de páginas:
112
Editorial:
UNIVERS
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788417868680
Año en que se editó:
2020
Editorial:
ES
Traductor:
MAR VIDAL


«Descargar AIXO ES PLAER en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1356
  • Descargas del fichero: 728
  • Tamaño del fichero: 837KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle