ALES DE L' ARNA, LES

Descargar ALES DE L' ARNA, LES pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar ALES DE L' ARNA, LES epub gratis?

Sinopsis de LES ALES DE L ARNA

Alguns terapeutes li deien El Límit, i molts ho feien en anglès, «The Edge». D’altres en deien la Coordenada Interior o el Camí Perdut. Els psicoanalistes parlen de la Matriu i de complex de Telèmac. Els psiquiatres ho classificaven dins de les fòbies socials. Un trastorn propi de controladors, jugadors i tramposos. Ell, personalment, ho anomenava El Bucle.
En una Barcelona crepuscular, Emil Julià tracta de fer-se un nom com a terapeuta espiritual. Els seus mètodes dubtosos i les seves intencions poc clares es veuen refrenats per una estranya malaltia.
Una fòbia li impedeix creuar els límits de la ciutat. L’aparició d’una dona misteriosa, l’Ariadna, portarà Emil a enfrontar-se amb els seus fantasmes.
Podrà l’amor vèncer a la por? Les ales de l’arna és una novel·la sobre la voluntat i el destí, sobre l’atzar i l’origen últim del poder personal, en un món que agonitza.

Andreu Grau va néixer a Terrassa el 1973. Llicenciat en Història, treballa com a documentalista a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat col·laborador del digital de cultura Núvol. Va debutar el 2013 a Angle Editorial amb Les desventures
d’Arquímedes Cadavall, i el 2015 va publicar Ni aquesta tarda ni cap Altra.
Les ales de l’arna, amb una incursió en el futur proper, suposa un canvi en la seva narrativa. És la primera novel·la que publica amb l’Editorial Hermenaute.
Ver más

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa en catalán

Ver más libros de esta categoría > libros de novela

Sobre el libro
Total de páginas:
270
Editorial:
HERMENAUTE
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788412081947
Año en que se editó:
2020
Editorial:
BARCELONA


«Descargar ALES DE L' ARNA, LES en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1725
  • Descargas del fichero: 925
  • Tamaño del fichero: 885KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle