AMBERVILLE

Descargar AMBERVILLE pdf

amberville-tim davis-9788466410793

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar AMBERVILLE epub gratis?

Sinopsis de AMBERVILLE

Una imaginativa faula moderna amb forma de novel•la negra situada en un món alternatiu on els protagonistes són animals de peluix. Óssos de peluix amb armes? Un grup d’animals implicats en una lluita urbana i violenta per poder? Amberville marca la irrupció d’una nova veu dins del panorama literari. L’Eric Ós ho té tot: una carrera plena d’èxits a l’agència de publicitat més prestigiosa de Mollisan Town, una dona bonica, una casa esplèndida. Ell sap que ha tingut molta sort. Un temps abans, la seva vida girava entorn de les drogues, el joc i un conegut cap del crim anomenat Nicolau Colom. Però tot d’una , l’Eric descobreix que el passat no està tan lluny com creia. El Colom i els seus sequaços han tornat, i li exigeixen els seus serveis un darrer cop. El Colom ha sentit a dir que està a la Llista de la Mort i pretén que l’Eric el salvi. Si no ho fa, la seva estimada doneta, l’Emma Conill, serà esquarterada membre a membre. El problema és que ningú –ni en Colom ni l’Eric– no sap si aquesta llista existeix de debò. Amb el seu equip dels vells temps – Sam Gasela, la prostituta mascle sàdica, el tendre però perillós Tom-Tom Corb i l’astuta Serp Marek Serp- l’Eric marxa per buscar la llista esmunyedissa, una cerca que el portarà des del submón més fosc de Mollisan Town fins a les instàncies més altes del poder. I l’Eric Ós aprendrà que res –ni ningú- en el seu món és el que sembla. Tim Davis diu “a la nostra cultura, el mal és deu vegades més sexy que el bé”, i en aquesta novel•la analitza què significa això per als animals de peluix i, en última instància, per a nosaltres mateixos. Extracte: “Sabia que el punt dèbil de l’Eric Ós era l’amor que sentia per l’Emma Conill. Però aquest cop es tractava, sobretot, de la vida de tots…”
Ver más

No esta mal. Un poco lenta la trama al principio. Pero con un final imprevisible. Me gusto más la biblia de barro, tiene mejor argumento.

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar AMBERVILLE en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1262
  • Descargas del fichero: 608
  • Tamaño del fichero: 683KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle