APORTACIONS DE FERRER PASTOR AL MODEL LINGUISTIC VALENCIA FRANCESC FERRER PASTOR DE PROP (1918-2018)

Descargar APORTACIONS DE FERRER PASTOR AL MODEL LINGUISTIC VALENCIA FRANCESC FERRER PASTOR DE PROP (1918-2018) pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar APORTACIONS DE FERRER PASTOR AL MODEL LINGUISTIC VALENCIA FRANCESC FERRER PASTOR DE PROP (1918-2018) epub gratis?

Sinopsis de APORTACIONS DE FERRER PASTOR AL MODEL LINGUÍSTIC VALENCIÁ FRANCESC FERRER PASTOR DE PROP (1918-2018)

Jordi Giménez Ferrer (Antella, 1980) és llicenciat en Periodisme. Màster Universitari en Dinamització, Promoció i Normalització Lingüístiques per la Universitat d’Alacant. Tècnic lingüístic titular de l’Ajuntament de Petrer, des de 2005. Traductor i corrector de valencià de nombrosos llibres en diferents editorials. Ha traduït, entre altres, la novel·la El enfermo, d’Azorín, amb el títol El malalt. Ha realitzat diversos treballs de recopilació i recerca lingüística, com a coautor, amb Leo Giménez, per a l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i per a la Conselleria de Cultura i Educació. Treballs centrats, principalment, en temes de llenguatge administratiu i llenguatge dels mitjans de comunicació. Impartix classes de valencià per a funcionaris. Col·laborador habitual del diari Levante-EMV, en l’edició de “Ribera”, en informacions i cròniques de caràcter esportiu. Leo Giménez Giménez (Xàtiva/ Antella, 1952) és diplomat en Magisteri, especialitat de valencià. Màster en Assessorament Lingüístic. Ha sigut, durant 27 anys, el tècnic lingüístic de l’Ajuntament d’Alzira. Va ser redactor de Levante-EMV (1988-89) HYPERLINK “http://www.levante-emv.com/” t “_blank” i ha sigut col·laborador del mateix rotatiu des de 1987. Actualment és columnista setmanal d’este mateix diari, en la secció de ‘Panorama’, amb articles de temes lingüístics, secció “Qüestió de llengua”, un recull dels quals han conformat el llibre El valencià és fàcil. És coautor, amb Jordi Giménez Ferrer, de diversos treballs de recopilació i recerca lingüística per a l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i per a la Conselleria de Cultura i Educació. Va impartir classes de valencià des de 1986, principalment per a mestres i funcionaris.
Ver más

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa en catalán

Ver más libros de esta categoría > libros de novela

Sobre el libro
Total de páginas:
80
Editorial:
DENES EDITORIAL
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788416473434
Año en que se editó:
2020
Editorial:
Valéncia


«Descargar APORTACIONS DE FERRER PASTOR AL MODEL LINGUISTIC VALENCIA FRANCESC FERRER PASTOR DE PROP (1918-2018) en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1447
  • Descargas del fichero: 707
  • Tamaño del fichero: 687KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle