AQUEST DEU SER EL LLOC

Descargar AQUEST DEU SER EL LLOC pdf

aquest deu ser el lloc-maggie o farrell-9788494655623

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar AQUEST DEU SER EL LLOC epub gratis?

Sinopsis de AQUEST DEU SER EL LLOC

El Daniel Sullivan i la Claudette Wells són una parella improbable: ell és de Nova York però viu perdut enmig del no-res a Irlanda, ha deixat enrere un divorci, dos fills a qui no veu mai a Califòrnia i un pare amb qui no s’entén a Brooklyn, i ella és una ex-estrella de cinema francesa que ha triat viure aïllada del món, lluny dels rodatges i del brogit de les càmeres. Tenen una relació apassionada, intensa i tempestuosa, plena de tensions i desavinences puntuals, i porten una vida poc convencional, molt solitària i raonablement feliç. Fins que un dia, escoltant la ràdio, el Daniel sent una notícia sobre una dona amb qui va perdre el contacte fa anys i que el llança en una espiral irracional i incontrolable que amenaça amb destruir la fràgil estabilitat de la seva vida i l’allunya de tot el que fins ara ha representat casa seva.
Aquest deu ser el lloc és una novel·la enlluernadora i íntima sobre el pes del passat i de les renúncies, i sobre qui som i en qui ens convertim quan busquem el nostre lloc al món.Una novel·la enlluernadora i íntima sobre el passat, el pes de tot el que deixem enrere i sobre qui som i en qui ens convertim quan busquem el nostre lloc al món.
Ver más

Maggie O Farrell

Maggie O’Farrell (1972) nació en Coleraine, Irlanda del Norte. Ha publicado las novelas After You’d Gone (2000), My Lover’s Lover (2002), The Distance Between Us (2004, ganadora del premio Somerset Maugham), La extraña desaparición de Esme Lennox (2007), La primera mano que sostuvo la mía (2010; Libros del Asteroide, 2018; ganadora del premio Costa de novela), Instrucciones para una ola de calor (2013) y Tiene que ser aquí (2016; Libros del Asteroide 2017), y un libro de memorias, Sigo aquí (2017; Libros del Asteroide, 2019). Su última obra, Hamnet (2020; Libros del Asteroide, 2021), por la que ha recibido el prestigioso Women’s Prize for Fiction, ha sido considerada por la crítica y los lectores como una de las grandes novelas del año y uno de los diez mejores libros de 2020 según The New York Times y The Washington Post .
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar AQUEST DEU SER EL LLOC en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1602
  • Descargas del fichero: 766
  • Tamaño del fichero: 944KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle