CASTOR: LA BOMBOLLA SISMICA: EL GRAN NEGOCI GASISTA DE L OLIGARCI A ESPANYOLA SACSEJA LA

Descargar CASTOR: LA BOMBOLLA SISMICA: EL GRAN NEGOCI GASISTA DE L OLIGARCI A ESPANYOLA SACSEJA LA pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar CASTOR: LA BOMBOLLA SISMICA: EL GRAN NEGOCI GASISTA DE L OLIGARCI A ESPANYOLA SACSEJA LA epub gratis?

Sinopsis de CASTOR: LA BOMBOLLA SISMICA: EL GRAN NEGOCI GASISTA DE L OLIGARCI A ESPANYOLA SACSEJA LA

El 2013, una onada de moviments sísmics va sacsejar les Terres de l’Ebre i el Baix Maestrat. Van sonar totes les alarmes i el projecte Castor es va catapultar a les portades dels mitjans. I tot per un magatzem submarí de gas instal·lat vint-i-dos quilòmetres mar endins, davant de Vinaròs i Alcanar, gestat amb «estiuenca nocturnitat» i sense els informes sísmics exigibles, al costat mateix d’una falla de dimensions considerables. Les advertències insistents van ser obviades i els promotors van tirar pel dret, ocultant el fracàs de les proves d’injecció.
Castor: la bombolla sísmica investiga els orígens del projecte i l’entramat d’empreses —l’ACS de Florentino Pérez al capdavant— que li han donat forma, sempre amb la benedicció dels governs socialista i popular.
Jordi Marsal posa llum a la compra de voluntats, els interessos inconfessables i els intents barroers —de l’empresa i del govern espanyol— per evitar que les administracions catalanes intervinguessin en el procés d’autorització.
Ver más

Géneros:

Ciencias Políticas y Sociales

Comunicación

Periodismo

Ver más libros de esta categoría > libros de comunicación

Sobre el libro


«Descargar CASTOR: LA BOMBOLLA SISMICA: EL GRAN NEGOCI GASISTA DE L OLIGARCI A ESPANYOLA SACSEJA LA en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1218
  • Descargas del fichero: 902
  • Tamaño del fichero: 1034KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle