CINTURO NEGRE Nº4 (CATALA)

Descargar CINTURO NEGRE Nº4 (CATALA) pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar CINTURO NEGRE Nº4 (CATALA) epub gratis?

Sinopsis de CINTURO NEGRE Nº4 (CATALA)

Un bon dia, en Matsuda, periodista del diari Every Sport, veu per casualitat una noia que li fa una clau de judo increïble a un lladre. La noia es diu Ginger Inokuma, una estudiant de batxillerat que té un do especial per al judo i que és néta d’en Jigorô Inokuma, que de jove havia guanyat cinc vegades el campionat de judo del Japó. Tanmateix, ella només desitja una cosa: ser «una noia normal i corrent». Però el seu avi insisteix sempre que un dia ha d’aconseguir la medalla d’or olímpica i el Premi de l’Honor del Poble japonès. La mala sort fa que les dates del torneig «Copa Kuji TV» en què debutarà la Ginger i el torneig en què han de participar els nois del club de judo de l´institut Musashiyama coincideixin. En Sudô acompanya la Ginger amb bicicleta fins al pavelló Budôkan perquè pugui lluitar, però al camí de tornada l´enxampen uns vells coneguts i l´estomaquen. A partir d´aquest volum, la sèrie canvia la seva periodicitat a mensual.
Ver más

NAOKI URASAWA

Naoki Urasawa (Tokio, 1960) es uno de los dibujantes de cómic más representativos de la actualidad. Sus principales obras son Monster, Pineapple Army, Yawara!, Master Keaton, Happy!, 20th Century Boys, … Yawara! Obtuvo el XXXV Premio de Manga Shôgakukan en 1990. Monster recibió el Premio a la Excelencia (Sección Manga) del I Festival de los Medios en 1997, el Gran Premio de Manga del III Premio Cultural Osamu Tezuka en 1999 y el XLVI Premio Shôgakukan de Manga en 2001. A 20th Century Boys le fue concedido el XXV Premio Kôdansha de Manga en 2001.
Ver ficha del autor

Géneros:

Cómics

Manga

Seinen

Ver más libros de esta categoría > libros de manga

Sobre el libro


«Descargar CINTURO NEGRE Nº4 (CATALA) en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1374
  • Descargas del fichero: 596
  • Tamaño del fichero: 935KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle