COM ATURAR EL TEMPS

Descargar COM ATURAR EL TEMPS pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar COM ATURAR EL TEMPS epub gratis?

Sinopsis de COM ATURAR EL TEMPS

Una història d’amor etern sobre un home perdut en el temps, la dona que podria salvarlo i les vides que pots necessitar viure per aprendre a ser feliç.Tom Hazard té un secret perillós. Quan el mires, li posaries uns 40 anys, però a causa d’unaestranya“malaltia”en realitat en té més de 400. El Tom ha viscut de tot: ha actuat amb Shakespeare,ha explorat la mar amb el capità Cook o ha compartit còctels amb Fitzgerald… peròara només vol una vida normal i tranquil·la. Ha d’anar canviant sempre d’identitat per tal demantenir-se fora de perill, i en aquest cas el Tom ha trobat la vida perfecta fent de professord’història en un institut de Londres. Aquí pot parlar als nois de guerres i caceres de bruixescom si ell no hi hagués participat mai i pot intentar dominar aquest passat que tant el tortura.L’únic que ha de fer és no enamorar-se… Com aturar el temps és una original i agredolça històriasobre perdre’s i trobar-se un mateix, sobre el pas del temps i sobre quantes vides podemnecessitar per aprendre a viure de veritat.

Ver más

MATT HAIG

Matt Haig (Sheffield, Anglaterra, 1975) ha fet estudis de lletres a les universitats de Hull i de Leeds (Anglaterra). Després de viure a Nottinghamshire, Londres i Eivissa, actualment viu a York. Com a periodista, ha escrit en els principals diaris anglesos, com The Guardian i The Independent. Des de la seva primera novel·la, The Last Family in England (2004), ha tingut molts èxits. The Dead Fathers Club (2006) i The Possession of Mr Cave (2008) han estat traduïdes a deu llengües. La novel·la The Radleys (2010), que ha guanyat el premi nord-americà ALA Alex Award, s’ha traduït a vint-i-nou llengües i es portarà al cinema. Haig també s’ha dedicat a la literatura infantil.
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar COM ATURAR EL TEMPS en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1683
  • Descargas del fichero: 604
  • Tamaño del fichero: 832KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle