CONTES PER A UN ANY

Descargar CONTES PER A UN ANY pdf

contes per a un any-luigi pirandello-9788416987153

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar CONTES PER A UN ANY epub gratis?

Sinopsis de CONTES PER A UN ANY
Dramaturg, novel·lista, assagista, premi Nobel de literatura del 1934, Luigi Pirandello va néixer el 28 de juny del 1867 a Villaseta de Càvusu, prop d’Agrigent, Sicília i va morir el 1936 a Roma. Com a autor teatral va ser un veritable innovador de la tècnica escènica i preparà el camí al pessimisme existencialista d’Anouilh i Sartre, i també a les comèdies de l’absurd de Ionesco i Beckett, i al teatre en vers, de caràcter religiós, d’Eliot.

Els seus nombrosos relats els va voler publicar el 1922 de manera conjunta amb el títol Contes per a un any. Es tractava d’un ambiciós projecte de vint-i-quatre volums, que havien de convergir en un total de 365 contes, un per cada dia de l’any. Tanmateix, l’ambiciós projecte de Pirandello no va reeixir del tot i finalment només se’n van publicar quinze volums. Aquests contes són la base, el canemàs literari sobre el qual es basteix l’univers dramàtic i els personatges que l’habiten.

Els protagonistes dels seus relats, professors, propietaris de pensions, capellans, petits terratinents, músics, etc., sovint pertanyen a les classes mitjanes i baixes de la societat. Aquestes obres reflecteixen les idees filosòfiques de l’autor, com l’existència d’un arrelat conflicte entre els instints i la raó, que empeny les persones a una vida plena de grotesques incoherències; igualment …
Ver más

Luigi Pirandello
Luigi Pirandello (Agrigento, 1867-Roma, 1936) es uno de los grandes maestros de la literatura universal. Escritor, dramaturgo y narrador innovador, lúcido analista de la múltiple y cambiante identidad humana, supo aunar con inigualable destreza arte y vida, operando una auténtica revolución artística que dejó tras de sí una obra tan copiosa como irreemplazable. En Acantilado ha aparecido ya el libro de relatos La tragedia de un personaje (1922) y Uno, ninguno y cien mil (2004).
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar CONTES PER A UN ANY en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1255
  • Descargas del fichero: 1017
  • Tamaño del fichero: 978KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle