DAVID TRUJILLO, CARTOGRAFIES DE LO INVISIBLE

Descargar DAVID TRUJILLO, CARTOGRAFIES DE LO INVISIBLE pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar DAVID TRUJILLO, CARTOGRAFIES DE LO INVISIBLE epub gratis?

Sinopsis de DAVID TRUJILLO, CARTOGRAFIES DE LO INVISIBLE

És aquest un treball d’investigació i anàlisi que arriba a convergir amb una determinant proposta estètica. David Trujillo, fidel als seus plantejaments estètics i creatius abasta, amb aquesta nova experiència constructiva, els territoris de l’inefable poètic: la visualització d’allò invisible a la simple mirada o la interacció entre l’espai hertzià i l’espai físic que la possibilita. Així, també la investigació que en suposa aquest treball ens condueix a la comprensió, atenent el sentit metafòric de la experiència, d’un món paral·lel, no gens identificable, i que incorpora substància informativa dins els límits d’allò que s’insinua com a realitats en contacte, encara que de manera imperceptible.

La tecnologia i l’ésser humà s’hi relacionen dins d’un espai físic i ocult alhora. No obstant això aquest espai informacional significa, també, la possibilitat d’un desenvolupament artístic, i que posa al descobert la interacció que s’hi produeix en ambdues direccions. L’art, a la fi, acomoda la mirada, redreça l’esguard per a inferir, des de les referències tecnològiques, allò que viu sota els principis de la invisibilitat.
Ver más

DAVID TRUJILLO RUIZ
David Trujillo Ruiz és Doctor en Belles Arts. Entre els seus èxits acadèmics destaquen el Premi Extraordinari Nacional de la llicenciatura de Belles Arts en el 2004 i la Beca de Formació Professorat Universitari (FPU) del Ministeri d’Educació i Ciència (2005/2009), adscrita a la Universitat Miguel Hernández (UMH). En l’actualitat és professor de la Facultat de Belles Arts d’Altea, Universitat Miguel Hernández (UMH).
Ver ficha del autor

Géneros:

Arte

Historia del arte

Teoría y crítica de arte

Ver más libros de esta categoría > libros de arte

Sobre el libro
Total de páginas:
64
Editorial:
PUBLICACIONS INSTITUCIONALS UA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788413020495
Año en que se editó:
2019
Editorial:
ES


«Descargar DAVID TRUJILLO, CARTOGRAFIES DE LO INVISIBLE en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1309
  • Descargas del fichero: 1002
  • Tamaño del fichero: 790KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle