DEL FINAL DE LA SOLEDAT

Descargar DEL FINAL DE LA SOLEDAT pdf

del final de la soledat-benedict wells-9788494677533

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar DEL FINAL DE LA SOLEDAT epub gratis?

Sinopsis de DEL FINAL DE LA SOLEDAT
En Jules i els seus germans, en Marty i la Liz, són molt diferents, però un esdeveniment tràgic marcarà la vida de tots tres. Han crescut en circumstàncies idíl·liques però, de sobte, perden els seus pares en un accident. Tot i que els envien al mateix internat, cadascun d’ells seguirà el seu propi camí fins a distanciar-se i convertir-se en estranys. En Jules es tancarà cada vegada més en si mateix, en el seu món de somnis. L’única amistat que farà i consolidarà serà amb la misteriosa Alva, però només s’adonarà del que ella significa per a ell anys més tard. Quan en Jules i l’Alva es retroben ja d’adults, sembla que podrien recuperar el temps perdut. Però llavors el passat tornarà a fer-se present.
Una commovedora novel·la sobre la superació de la pèrdua i la soledat, i sobre la qüestió d’allò que és immutable en l’ésser humà. Però, sobretot, una gran història d’amor.

Les novel·les de Benedict Wells han estat traduïdes a 25 idiomes.
Ver más

Benedict Wells
Al terminar el instituto, Benedict Wells (Múnich, 1984) decidió que, en lugar de ir a la universidad, quería cumplir su sueño de llegar a ser escritor. Se trasladó a Berlín y durante cuatro años trató en vano de que sus novelas vieran la luz mientras se ganaba la vida con trabajos de subsistencia. Estaba a punto de tirar la toalla cuando el encuentro con un agente literario lo llevó hasta la prestigiosa editorial en lengua alemana Diogenes, que no solo publicó las tres novelas que tenía escritas, sino que apostó por él como una de las nuevas voces más prometedoras de la literatura alemana. Benedict Wells se dedica a escribir a tiempo completo y vive a caballo entre Barcelona y Múnich.
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar DEL FINAL DE LA SOLEDAT en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1760
  • Descargas del fichero: 648
  • Tamaño del fichero: 971KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle