DEWEY

Descargar DEWEY pdf

dewey-viky myron-9788492552115

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar DEWEY epub gratis?

Sinopsis de DEWEY

Una gèlida nit de 1988, Vicky troba un gatet abandonat a la bústia de retorn de llibres de la biblioteca on treballa. La biblioteca l’acull i durant els següents 19 anys mai no deixa d’enamorar la gent d’Spencer amb el seu entusiasme, afecte, humilitat i, sobretot, amb un sisè sentit que el fa capaç d’animar tot aquell qui ho necessita. Dewey ens explica la seva petita gran història juntament amb la de Vicky, una dona que no ho ha tingut gens fàcil a la vida. Entre tots dos ens ensenyaran que els animals curen vides humanes i que les persones podem, sempre, superar les adversitats. La història de Dewey comença a córrer de poble a poble i, finalment, dóna la volta al món i cau a les nostres mans per conèixer, en primera persona, Dewey, el gat abandonat que es va convertir en el motiu d’orgull d’un poble després d’anys de crisi
Ver más

Viky Myron

Ver ficha del autor

50%

Para regalar

50%

Para Aprender

100%

Leerlo en la casa

Imprescindible para los amantes de los gatos. Una historia muy humana (o debería decir animal?) que arranca más de una lágrima al lector.
Es perfecto para:
Para regalar

Para Aprender

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Para regalar

Para Aprender

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar DEWEY en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1604
  • Descargas del fichero: 961
  • Tamaño del fichero: 912KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle