DIARI D ANNE FRANK (EDICIO ESCOLAR)

Descargar DIARI D ANNE FRANK (EDICIO ESCOLAR) pdf

diari d anne frank (edició escolar)-anne frank-9788417444051

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar DIARI D ANNE FRANK (EDICIO ESCOLAR) epub gratis?

Sinopsis de DIARI D ANNE FRANK (EDICIÓ ESCOLAR)
Edició escolar, amb material didàctic, d’aquest testimoni ºnic sobre l’horror i la barbàrie nazi, i sobretot sobre els sentiments i les experiencies viscudes per una nena jueva reclosa amb la seva família per fugir del Holocaust Despres de la invasió d’Holanda, els Frank, comerciants jueus alemanys emigrats a Amsterdam el 1933, es van amagar de la Gestapo en una mansarda connectada a l’edifici on el pare de l’Anne tenia les seves oficines. Eren vuit persones i van romandre-hi recloses des del juny de 1942 fins a l’agost de 1944. En aquell lloc i en les mes precàries condicions, l’Anne, una nena de tretze anys, va escriure el seu esgarrifós Diari: un testimoni ºnic en el seu genere sobre l’horror i la barbàrie nazis, i sobre els sentiments i les experiencies que van viure ella mateixa i els seus acompanyants. L’Anne va morir al camp de Bergen-Belsen al març de 1945. El seu Diari no morirà mai. «D’entre tots els qui, al llarg de la historia, han parlat en nom de la dignitat humana en temps de sofriment i mort, no hi ha cap veu amb mes pes que la de l’Anne Frank.» John F. Kennedy
Ver más

Anne Frank
Annelies Marie Anne Frank, más conocida como Anne Frank (Frankfurt, 12 de junio de 1929 – Bergen-Belsen, 12 de marzo de 1945) fue una niña judía nacida en Alemania, célebre por su diario, escrito mientras se encontraba oculta en un desván junto a su familia para evadir la persecución de los nazis durante la Segunda Guerra Mundial.
Los Frank fueron capturados y llevados a distintos campos de concentración alemanes, donde murieron todos salvo su padre, Otto. Anne fue enviada al campo de concentración de Auschwitz el 2 de septiembre de 1944 y trasladada posteriormente al campo de Bergen-Belsen. Allí falleció de fiebre tifoidea el 12 de marzo de 1945, días antes de que Holanda fuera liberada.
Ver ficha del autor

Géneros:

Literatura

Narrativa en bolsillo

Narrativa extranjera del XIX al XXI en bolsillo

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar DIARI D ANNE FRANK (EDICIO ESCOLAR) en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1529
  • Descargas del fichero: 990
  • Tamaño del fichero: 670KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle