DIETARI D EL FORASTER

Descargar DIETARI D EL FORASTER pdf

dietari d el foraster-joaquim masferrer-9788415642794

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar DIETARI D EL FORASTER epub gratis?

Sinopsis de DIETARI D EL FORASTER

El dietari d’El foraster recorre el paisatge més humà de Catalunya. Amb humor i tendresa, la particular visió d’en Quim Masferrer, el foraster, ens redescobreix tots els racons i les persones més entranyables de cada poble visitat durant el programa.
Una aventura gratificant, farcida de sorpreses, descobertes i persones anònimes que han omplert la part del darrere de la pick-up taronja de records inesborrables. Un dietari personal que també inclou imatges inèdites, fitxes informatives, reflexions de l’autor, secrets del rodatge i del making of i que ens convida a conèixer la nostra geografia més emocional.
Dotze pobles d’onze comarques diferents. Més de 4.000 quilòmetres de distància i més de 250 persones entrevistades. Més de 14 hores de monòlegs i més de 360 hores de material de rodatge. Dotze pobles tan petits que sumats fan un total de 7.619 habitants, menys que la població de Ripoll o la Bisbal d’Empordà.
«Visca la bona gent»
Ver más

Géneros:

Ciencias Políticas y Sociales

Comunicación

Televisión

Ver más libros de esta categoría > libros de comunicación

Sobre el libro


«Descargar DIETARI D EL FORASTER en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1458
  • Descargas del fichero: 724
  • Tamaño del fichero: 693KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle