EDUCAR ADOLESCENTS SENSE PERDRE LA CALMA

Descargar EDUCAR ADOLESCENTS SENSE PERDRE LA CALMA pdf

educar adolescents sense perdre la calma-jaume funes artiaga-9788497665773

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar EDUCAR ADOLESCENTS SENSE PERDRE LA CALMA epub gratis?

Sinopsis de EDUCAR ADOLESCENTS SENSE PERDRE LA CALMA
«Vigila», «per aquí no», «espera», «compte!»… Així reaccionem sovint a comportaments de nois i noies adolescents. Hem oblidat que nosaltres tambe ho vam ser? I que sentíem el mateix desig d’explorar, d’anar mes enllà? Jaume Funes ens parla de l’univers adolescent: l’atracció pel risc, els amors, la necessitat del grup, internet, l’escola… Pero, sobretot, ens convida als adults a perdre la por i a veure-hi mes enllà dels problemes, a no excedir-nos en el control, a saber escoltar i preguntar i a acompanyar els nois i les noies en aquesta etapa de maduració. Aquest llibre ajudarà que pares, mares i educadors puguem compartir la passió de conviure amb adolescents i voler continuar educant-los. á «Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat»
Ver más

Jaume Funes Artiaga
Jaume Funes (Calatayud, 1947). Psicòleg, educador i periodista. Ha dedicat bona part de la seva vida professional als adolescents i a les seves dificultats socials: absentisme escolar, addiccions, transició al món laboral, justícia juvenil. Entre el 2004 i el 2007 va ser Adjunt del Síndic de Greuges per a la Defensa dels Drets dels Infants. Les seves inquietuds i la seva experiència en el món dels joves es reflecteixen en diverses publicacions que reflexionen sobre la responsabilitat educativa dels adults, i en el blog .
Ver ficha del autor

Géneros:

Psicología y Pedagogía

Psicología

Psicología infantil

Ver más libros de esta categoría > libros de psicología

Sobre el libro


«Descargar EDUCAR ADOLESCENTS SENSE PERDRE LA CALMA en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1627
  • Descargas del fichero: 677
  • Tamaño del fichero: 643KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle