EL CONSENTIMENT

Descargar EL CONSENTIMENT pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar EL CONSENTIMENT epub gratis?

Sinopsis de EL CONSENTIMENT

EL LLIBRE DE L’ANY
La història que ha causat un terratrèmol a França d’impacte mundial
“Un text catàrtic que farà història”. Christine Rousseau, Le Monde
 
Seduïda a l’edat de catorze anys per Gabriel Matzneff, cèlebre escriptor de cinquanta, Vanessa Springora desgrana, tres dècades més tard, el control i la manipulació que aquell home va exercir sobre ella, enamorada en cos i ànima, i l’empremta inesborrable de la relació al llarg de la seva vida. De Matzenff, com Springora va descobrir ben aviat, eren àmpliament conegudes les relacions depredadores i impunes amb menors de setze anys que, a més, nodrien la seva obra d’escriptor amb fama d’apassionat. En aquest llibre extraordinari, Vanessa Springora explora la noció ambigua del seu consentiment, alhora que posa en qüestió les derives d’una època que arriba fins avui i la complaença d’un medi literari encegat pel talent i la celebritat.
«M’estic molts anys fent voltes dins la gàbia, els meus somnis són tot crim i venjança. Fins un dia que per fi arriba la solució, com una evidència: enxampar el caça­dor amb la seva pròpia trampa, tancar-lo en un llibre».
Testimoni i denúncia, aquest text refulgent, d’una lucidesa corprenedora i de gran força literària, ha provocat un terratrèmol a la societat francesa i ja s’ha convertit en un fenomen internacional, traduït a vint llengües.

Ver más

VANESSA SPRINGORA
Vanessa Springora (París, 1972) es editora, escritora y cineasta. Obtuvo un máster en Literatura Moderna por la Universidad de La Sorbona y el título de cineasta por el Instituto Nacional de Audiovisuales de París antes de comenzar a trabajar como asistente editorial en Juillard, sello que dirige desde el año 2019. El consentimiento es su primera novela, que está siendo traducida en veinte idiomas, ha obtenido el Gran Premio de las Lectoras de Elle y el Premio Jean-Jacques Rousseau y ha supuesto un fenómeno social y literario.

Fotografía: © JF Paga
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro
Total de páginas:
206
Editorial:
EMPURIES
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Sin definir
ISBN:
9788417879525
Año en que se editó:
2020
Editorial:
ESPAÑA
Traductor:
MARTA MARFANY SIMÓ


«Descargar EL CONSENTIMENT en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1367
  • Descargas del fichero: 701
  • Tamaño del fichero: 815KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle