EL DESERT DELS TARTARS

Descargar EL DESERT DELS TARTARS pdf

el desert dels tartars-dino buzzati-9788497874397

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar EL DESERT DELS TARTARS epub gratis?

Sinopsis de EL DESERT DELS TARTARS

Edició especial 25è aniversari« Com que sabia que Bonetmpelli havia estat la gran influència de joventut de Pere Calders, vam publicar La dona dels meus somnis, però aleshores Calders mateix em va dir que la seva novel·la preferida era El desert dels Tàrtars, que jo no havia llegit. Vam seguir la seva recomanació. » Xavier Folch
Ver más

Dino Buzzati

Dino Buzzati (San Pellegrino, Belluno, 1906 – Milà, 1972) és un dels escriptors italians més importants del segle xx. La seva carrera va començar el 1928 com a cronista del diari Corriere della Sera, on més tard treballaria com a redactor. Des del seu primer llibre, Bàrnabo delle montagne (1933), rep el reconeixement de la crítica i els lectors, i arriba al punt àlgid del seu èxit amb la novel·la El desert dels tàrtars (1940) i el recull de contes Els set missatgers (1942). El secret del Bosc Vell (1935), que presentem per primera vegada en català, és una de les millors mostres de la seva imaginació profundament humana.
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar EL DESERT DELS TARTARS en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1801
  • Descargas del fichero: 1011
  • Tamaño del fichero: 892KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle