EL DIRECTOR: SECRETS I INTRIGUES DE LA PREMSA NARRATS PER L EXCIRECTOR D EL MUNDO

Descargar EL DIRECTOR: SECRETS I INTRIGUES DE LA PREMSA NARRATS PER L EXCIRECTOR D EL MUNDO pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar EL DIRECTOR: SECRETS I INTRIGUES DE LA PREMSA NARRATS PER L EXCIRECTOR D EL MUNDO epub gratis?

Sinopsis de EL DIRECTOR: SECRETS I INTRIGUES DE LA PREMSA NARRATS PER L EXCIRECTOR D EL MUNDO

«David Jiménez va ser nomenat director d’El Mundo. La il·lusió es va anar transformant en una crua batalla per defensar la independència del periodisme, que va acabar amb l’acomiadament del director després d’un any en el càrrec. Jiménez destapa aquí la podrida xarxa de pressions i influències que s’estableix entre els grups de poder econòmic i polític, i la premsa que suposadament ha de vigilar els dos primers.
El director és un relat únic sobre com funciona el joc de favors entre els mitjans i l’elit d’un país, i quin preu paguen els que es neguen a participar-hi. Ministres, banquers consellers delegats, comissaris corruptes i periodistes de dubtosa moralitat protagonitzen aquesta història sobre les intrigues del món del periodisme i els fils secrets que governen Espanya.»
Ver más

DAVID JIMENEZ
David Jiménez García (Barcelona, 1971) va començar la seva carrera com a becari de periodisme per a El Mundo el 1994. L’octubre de 1998 va inaugurar la primera corresponsalia del diari a l’Àsia, on va cobrir els grans esdeveniments de la zona fins al 2014, quan va marxar als Estats Units després d’obtenir una beca Nieman. L’abril de 2015, però, va retornar a Madrid per fer-se càrrec de la direcció d’El Mundo en un moment de crisi del diari i per liderar la seva transformació digital. Va ser cessat el 25 de maig de 2016. Jiménez ha escrit i publicat reportatges per The Guardian, The Toronto S
Ver ficha del autor

Géneros:

Ciencias Políticas y Sociales

Comunicación

Periodismo

Ver más libros de esta categoría > libros de comunicación

Sobre el libro
Total de páginas:
328
Editorial:
NAVONA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788417181970
Año en que se editó:
2019
Editorial:
BARCELONA
Traductor:
XAVIER SOLSONA


«Descargar EL DIRECTOR: SECRETS I INTRIGUES DE LA PREMSA NARRATS PER L EXCIRECTOR D EL MUNDO en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1357
  • Descargas del fichero: 679
  • Tamaño del fichero: 697KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle