EL DOCTOR FISCHER DE GINEBRA O LA FESTA DE LA BOMBA

Descargar EL DOCTOR FISCHER DE GINEBRA O LA FESTA DE LA BOMBA pdf

el doctor fischer de ginebra o la festa de la bomba-graham greene-9788416987177

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar EL DOCTOR FISCHER DE GINEBRA O LA FESTA DE LA BOMBA epub gratis?

Sinopsis de EL DOCTOR FISCHER DE GINEBRA O LA FESTA DE LA BOMBA
«Jo detestava el doctor Fischer més que a cap altre home de tots els que he conegut, així com estimava la seva filla més que a cap altra dona al món.»

L’Alfred Jones, un vidu de més de cinquanta anys, s’enamora perdudament de la dolça Anna-Luise, una noia trenta anys més jove que ell que és la filla de l’excèntric doctor Fischer, l’home que organitza unes misterioses festes a la seva sumptuosa mansió dels afores de Ginebra. Però, realment, ¿qui és el doctor Fischer? ¿Per què odia els seus congèneres? ¿És perquè és ric, immensament ric, que tothom faria qualsevol cosa per assistir a les seves festes i seguir-li la veta?El doctor Fischer de Ginebra o la Festa de la Bomba és una de les novel·les més intenses de Graham Greene, una obra peculiar en què l’amor i la passió es barregen amb la maldat i en què la comèdia negra es converteix en una sàtira fosca i cruel que retrata una societat corrompuda per la cobdícia en la qual els diners manen per sobre de tot i on qualsevol cosa, fins i tot les persones, té un preu.

Graham Greene (Berkhamsted, Gran Bretanya, 1904–Vevey, Suïssa, 1991) va ser un escriptor, assagista, dramaturg i crític anglès que, amb la seva obra, va explorar l’ambigüitat de l’home modern. Després d’estudiar a l’escola Balliol de la Universitat d’Oxford, va treballar durant quatre anys com a ajudan…
Ver más

Graham Greene
Nació el 2 de octubre de 1904, en Berkhamsted (Hertfordshire). Cursó estudios en la Universidad de Oxford, donde colaboró en la revista ‘Saturday Westminster’. Más tarde, dirigió, a su vez, el ‘Oxford Outlook’. En 1925, publicó su primer libro. Después trabaja en la Compañía Anglo-Americana de Tabacos. Trabajó para el periódico The Times de 1926 a 1929. En 1935 fue crítico de cine en la revista The Spectator, donde fue director literario en 1940. De 1942 a 1943 trabajó para el Ministerio de Asuntos Exteriores británico en África occidental. Falleció, el 3 de abril de 1991, en Vevey, Suiza.
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar EL DOCTOR FISCHER DE GINEBRA O LA FESTA DE LA BOMBA en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1499
  • Descargas del fichero: 863
  • Tamaño del fichero: 762KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle