EL LLIBRE DE LES CATANIES I LES COQUES DE VILAFRANCA

Descargar EL LLIBRE DE LES CATANIES I LES COQUES DE VILAFRANCA pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar EL LLIBRE DE LES CATANIES I LES COQUES DE VILAFRANCA epub gratis?

Sinopsis de EL LLIBRE DE LES CATANIES I LES COQUES DE VILAFRANCA

No gosaríem assegurar que els del Penedès siguin més llépols que la resta dels Països Catalans, però la seva varietat de propostes és fascinant: les coques farcides o de recapte, la fruita i amb tots mena de confits. Una mostra àmplia de les joies de la pastisseria de la terra: borregos, coques fines, bufats i merengues, currutacos, vilafranquins, coques fines, garlandes, rostes… i l’excel·lència de les catànies. Joies amb història i amb noms propis. Si no desitgeu rebre més les novetats de Cossetània retorneu aquest correu tot indicant ESBORRAR
Ver más

JOAN SOLE

Joan Solé va néixer a la Bisbal del Penedès el 1970. Convençut que la tasca més encertada i gratificant que es pot fer en l’àmbit editorial és reivindicar la idea de literatura, s’ha ocupat de l’edició i la traducció de grans autors, com ara Edgar Allan Poe (els contes complets i l’assaig cosmogònic Eureka), Oscar Wilde (assaigs filosòfics i literaris aplegats a L’ànima de l’home) i textos d’estètica dels grans romàntics anglesos (Wordsworth, Coleridge, Keats, Shelley), tots publicats a Columna. Ha publicat en aquesta col·lecció Els millors contes de la literatura fantàstica (2007), un recull dels millors exemples d’aquest gènere.
Ver ficha del autor

Géneros:

Cocina

Cocinas españolas

Cataluña

Ver más libros de esta categoría > libros de cocinas

Sobre el libro
Total de páginas:
80
Editorial:
COSSETANIA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788497914932
Año en que se editó:
2009
Editorial:
VALLS


«Descargar EL LLIBRE DE LES CATANIES I LES COQUES DE VILAFRANCA en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1589
  • Descargas del fichero: 837
  • Tamaño del fichero: 702KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle