EL LLIBRE DEL RECUIT

Descargar EL LLIBRE DEL RECUIT pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar EL LLIBRE DEL RECUIT epub gratis?

Sinopsis de EL LLIBRE DEL RECUIT

Aquest és el primer llibre que s’ha escrit mai sobre el recuit. Fa només un parell de generacions, moltes pageses el feien a partir de la llet, sobretot d’ovella, i avui el continuen fent alguns artesans. Volgudament o no, al recuit se l’ha confós amb el mató, amb la quallada o amb el brossat… Però és una altra cosa. Per a Josep Pla, el recuit és «de totes les formes de llet quallada que apareixen en el mercat, el de més qualitat» i «no té possible rival».
Jordi Bonet-Coll ha sabut crear al voltant del recuit una veritable biografia intensa i apassionada, fresca i intel•ligent, que dóna veu a les persones que en feien i a tot un món que girava entorn de la seva elaboració i venda. Pel camí, també ha recuperat les paraules i les receptes, una forma ancestral i popular de transformar la llet en una menja exquisida. De la seva mà visitarem pastors, ovelles i recuiteres i acabarem, segur, volent ficar-hi cullerada.

Ver más

JORDI BONET COLL

Ver ficha del autor

Géneros:

Cocina

Cocinas españolas

Cataluña

Ver más libros de esta categoría > libros de cocinas

Sobre el libro
Total de páginas:
182
Editorial:
EDICIONS SIDILLA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788493874384
Año en que se editó:
2012
Editorial:
LA BISBAL D EMPORDÀ


«Descargar EL LLIBRE DEL RECUIT en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1239
  • Descargas del fichero: 920
  • Tamaño del fichero: 882KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle