EL MESTRE DEL MACABRE, EDGAR ALLAN POE I LES SEVES OBRES

Descargar EL MESTRE DEL MACABRE, EDGAR ALLAN POE I LES SEVES OBRES pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar EL MESTRE DEL MACABRE, EDGAR ALLAN POE I LES SEVES OBRES epub gratis?

Sinopsis de EL MESTRE DEL MACABRE, EDGAR ALLAN POE I LES SEVES OBRES

Sinopsi: Edgar Allan Poe (1809-1849), va ser un escriptor romàntic dels Estats Units d’Amèrica. Sense ell, la literatura de gènere seria molt diferent, atès que se’l considera el precursor del relat detectivesc, un dels pioners de la literatura de ciència-ficció i, és clar, el pare de la narrativa de terror psicològic. Les obres de Poe han tingut molts admiradors al llarg del temps, entre els quals destaquen dos grans escriptors de gènere: Jules Verne (1828-1905) i Howard Phillips Lovecraft (1890-1937). Tots dos van voler donar resposta a la única novel·la que escrigué Poe, La narració d’Arthur Gordon Pym (1838), que quedà sense concloure, així Verne publicaria L’esfinx dels gels (1897) i Lovecraft, A les muntanyes de la bogeria (1936).
Aquest volum recull les aproximacions assagístiques de Verne i Lovecraft al geni de Boston. Es tracta de dos treballs molt personals, on aquests narradors s’aproximen a l’obra de Poe, des de la seva subjectivitat, per assenyalar el que més els colpia de la narrativa de l’autor de La caiguda de la casa Usher, i, amb aquest testimoni, ens marquen les claus narratives de les seves pròpies obres, deutores de la llarga ombra d’Edgar Allan Poe.
Autor: Jordi Llavoré i Pons (1981). Llicenciat en Filologia Hispànica i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. És autor de diversos relats de gènere fantàstic i terrorífic recollits en diferents publicacions. A més, ha escrit articles sobre literatura per a diverses revistes i diaris.
Ver más

Géneros:

Filología

Estudios literarios

Biografías y estudios de escritores

Ver más libros de esta categoría > libros de filología

Sobre el libro
Total de páginas:
84
Editorial:
SECC EDICIONES
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788494870286
Año en que se editó:
2019
Editorial:
BARCELONA


«Descargar EL MESTRE DEL MACABRE, EDGAR ALLAN POE I LES SEVES OBRES en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1677
  • Descargas del fichero: 834
  • Tamaño del fichero: 684KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle