EL PONT SOBRE EL DRINA

Descargar EL PONT SOBRE EL DRINA pdf

el pont sobre el drina-ivo andric-9788492549535

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar EL PONT SOBRE EL DRINA epub gratis?

Sinopsis de EL PONT SOBRE EL DRINA

El pont sobre el Drina és la crònica d’una petita ciutat, la kasaba de Visegrad. La contrucció del pont, símbol d’unió entre pobles, és excusa per introduir els diferents destins dels seus personatges, que reflecteixen la història de Bòsnia, amb la seva diversitat d’ètnies i religions: cristians ortodoxos, catòlics, musulmans, jueus, tots ells agitats per sentiments, concepcions, prejudicis i tradicions contradictòries que, al llarg dels segles, no han canviat gaire. En el món descrit per Andric resta encara, però, un clam d’esperança.
Ver más

Ivo Andric

Ivo Andric (1892 -1975), Premi Nobel de literatura el 1961, és considerat l’escriptor iugoslau més important del segle XX. Traduït a mig centenar de llengües, és reconegut sobretot per les seves novel·les i contes. Entre les seves obres més destacades, trobem la trilogia de Bòsnia —formada per les novel·les El pont sobre el Drina, Crònica de Travnik, i La senyoreta— i novel·les breus com El temps d’Anika i El Pati Maleït. Aquesta darrera obra ha estat escollida com la millor novel·la sèrbia del segle XX.
Ver ficha del autor

És una traducció pèssima, farcida d’errors. El llibre és boníssim però costa de llegir per culpa de no haver pagat una correcció d’estil.

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar EL PONT SOBRE EL DRINA en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1608
  • Descargas del fichero: 670
  • Tamaño del fichero: 1016KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle