EL QUE EL DIA DEU A LA NIT

Descargar EL QUE EL DIA DEU A LA NIT pdf

el que el dia deu a la nit-yasmina khadra-9788429763201

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar EL QUE EL DIA DEU A LA NIT epub gratis?

Sinopsis de EL QUE EL DIA DEU A LA NIT

Som a les portes de la Segona Guerra Mundial. Europa aviat es veurà esquitxada pel foc i la sang de la Guerra que enlluernaran una Algèria colonial, despreocupada fins a la ceguesa. El narrador d’aquesta història recorda la seva infància, quan vivia com un pobre nen àrab en la més absoluta misèria. Amb tendresa, recorda les esperances de futur del seu pare, a qui admirava amb devoció, i que somniava que un dia podria oferir a la seva família un futur millor. El seu coratge ben aviat es convertí en fracàs en veure com tots els seus somnis de progrés s’han esvaït de cop i volta en veure’s obligat a vendre les seves terres de blat. Afortunadament pel petit Younes, el seu pare pren la decisió de confiar la seva educació al seu germà farmacèutic, integrat dins la comunitat europea d’Algèria, amb qui tindrà més oportunitats de futur. Younes, convertit en Jonas, viurà una infància i adolescència plena al costat dels seus nous amics colons, sense les preocupacions de la Segona Guerra Mundial i el naixent sentiment nacionalista àrab. Fins que un bon dia arriba al poble la jove Emilie, una noia esplèndida que es convertirà en el somni de tots els amics. Naixerà així una gran novel•la d’amor que posarà a prova l’amistat dels nois, dividits entre la lleialtat, l’egoïsme i la rancúnia que els conflictes de la guerra agreujaran. En mig de la guerra, Younes-Jonàs es veurà immers en un conflicte fratricida, incapaç de destruir l’amistat que l’uneix als seus amics ni de deixar de banda els seus oncles que tant l’han ajudat, però, alhora, tampoc no vol renunciar als valors inculcats pel seu pare i els seus ancestres…. i tot això posarà en perill el seu amor per Emilie. Escollit el Millor Llibre de l’Any a França per la prestigiosa revista Lire, Yasmina Khadra amb un estil fluid i brillant i una magnífica habilitat per copsar la psicologia dels personatges, explora de nou la realitat del món àrab des de meitats del segle vint fins a dia d’avui, i el conflicte i les relacions que oposen Orient i Occident. Aquest és sense cap mena de dubte el seu llibre més personal.
Ver más

YASMINA KHADRA

Mohamet Moulessehoul ya será siempre para la literatura Yasmina Khadra, nombre que su esposa le prestó para la posteridad y con los que este excomandate del ejército argelino, recién salido de su país, tuvo que firmar durante años sus obras. La primera novela de la trilogía policíaca del comisario LLob Corazón puro en árabe, Morituri presenta una denuncia radical de la violencia integrista, a la vez que una radiografía implacable de una sociedad a la deriva. Desde que publicó en 1990 su primera novela se han barajado todo tipo de tesis sobre quién se esconde detrás de ese pseudónimo para denunciar sin tapujos, desde la literatura y con peligro de su vida, el drama que padece su país.
Ver ficha del autor

100%

Para Disfrutar

100%

Leerlo en todo momento

Maravillosa historia escrita con con una prosa magnífica, fondo y forma en perfecta armonía. Bella historia de amor en la Algeria colonial en plena segunda guerra mundial. Realmente preciosa.
Es perfecto para:
Para Disfrutar

Un libro precioso. Una prosa magnifica, facil pero profunda, sencilla pero punzante, da en la diana. Se echan en falta mas datos del contexto historico, la guerra por la independencia argelina; aun asi, la historia de amor/desamor, amistad, y el final conmovedor, no deja impasible

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Para Disfrutar

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar EL QUE EL DIA DEU A LA NIT en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1383
  • Descargas del fichero: 677
  • Tamaño del fichero: 1022KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle