EL SEU COS I ALTRES FESTES

Descargar EL SEU COS I ALTRES FESTES pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar EL SEU COS I ALTRES FESTES epub gratis?

Sinopsis de EL SEU COS I ALTRES FESTES

Una dona es nega a permetre que el seu marit li descordi una misteriosa cinta verda que duu al voltant del coll; una altra dona relata les seves trobades sexuals mentre una plaga letal s’esten pel planeta; una intervenció quirúrgica per perdre pes te uns resultats sinistres; una parella de detectius investiga diversos crims en companyia dels fantasmes de les noies assassinades; una dona es capaç de sentir els pensaments dels actors de les pel·lícules porno…
En els vuit contes que componen aquest contundent debut literari, Carmen Maria Machado explora l’univers femení i mescla sense complexos el terror, el realisme màgic, l’erotisme, la ciencia ficció i la comedia. Un llibre radical i provocador que juga amb els generes i retorça clixes. Aquí la sexualitat conflueix amb allo sinistre, el desig es fa pertorbador, l’humor deriva cap a allo grotesc i el cos i la carnalitat es converteixen en el suggestiu i inquietant centre de la creació literària.
Una combinació agosarada que podria ser el resultat d’un creuament entre Margaret Atwood, Angela Carter, Shirley Jackson, David Lynch i David Cronenberg. Un territori fet de fantasia, humor, truculencia i poesia.

Ver más

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar EL SEU COS I ALTRES FESTES en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1530
  • Descargas del fichero: 570
  • Tamaño del fichero: 622KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle