EL TANGO DE DIEN BIEN PHU

Descargar EL TANGO DE DIEN BIEN PHU pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar EL TANGO DE DIEN BIEN PHU epub gratis?

Sinopsis de EL TANGO DE DIEN BIEN PHU

Premi Joanot Martorell 2019.
Des de la sortida de les columnes llibertàries per la frontera el 1939 fins a la desfeta fran­cesa al Vietnam el 1954,El tango de Dien Bien Phués una novel·la coral que explora en les biografies de personatges anònims tots els accents dels lluitadors que no van tenir por de la derrota.
A través de les investigacions de Dani Cajal, a qui ja coneixíem per les novel·lesEl cel de l’infern(premi Crexells 1999) iNo miris enrere(premi Sant Jordi 2001), el relat reconstrueix, a partir de testimonis directes, llibres de memòries i documents d’arxius militars, tota la peripècia d’una generació que va patir la Guerra Civil, els camps de concentració fran­cesos, la Segona Guerra Mundial i, en molts casos, la continuació en els conflictes de la postguerra.
L’excusa de la recerca de la lletra d’un tango de Gardel, que va ser l’himne d’Argelers, li serveix al narrador per revisitar escenaris i moments gairebé oblidats d’alguns dels epi­sodis més sagnants del segle XX, que van tenir com a protagonistes molts dels nostres ascendents. Sense cap voluntat de revenja, la novel·la desfà les interpretacions heroiques i, sense jutjar, ofereix un retrat dels comba­tents sense aspiració de glòria.

Ver más

DAVID CASTILLO

Poeta des de la infantesa, DAVID CASTILLO (Barcelona, 1961) ha combinat la creació literària amb el periodisme. Ha publicat tres antologies, una biografia de Bob Dylan, la novella en vers El llibre dels mals catalans (2010) i tres novel·les: El cel de l’infern (premi Crexells a la millor novel·la catalana del 1999), No miris enrere (premi Sant Jordi del 2001) i El mar de la tranquil·litat (2010). La seva obra poètica inclou La muntanya russa (1992), Tenebra (1994), Game Over (premi Carles Riba1997), El pont de Mühlberg (2000), Downtown (2006), Esquena nua (2006) i Doble zero (2011). Per una antologia de la seva obra, li van concedir el Tratti Poetry Prize al millor poeta estranger traduït a Itàlia el 2006.
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa en catalán

Ver más libros de esta categoría > libros de novela

Sobre el libro


«Descargar EL TANGO DE DIEN BIEN PHU en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1741
  • Descargas del fichero: 810
  • Tamaño del fichero: 1040KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle