EL TUMOR

Descargar EL TUMOR pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar EL TUMOR epub gratis?

Sinopsis de EL TUMOR (CAT)

«El pare em va acompanyar fins als setze anys (…). Es va posar malalt als cinquanta-dos, que són els que jo tinc en el moment d’escriure aquestes línies. No soc especialment aprensiu, però la fita fa reflexionar, sobretot quan parlem de dos organismes vius que s’assemblen en tantes coses (…). Parlar del pare o de la mare és parlar d’un mateix. Les seves morts ens expliquen, tant com les seves vides. Un dol incomplet ens allunya de qui som realment, ens impedeix coneixe’ns de veritat.»

El tumor és un llibre de dol. O potser és un llibre sobre el no-dol: una confessió sobre el dolor llargament reprimit. És un relat escrit en pocs mesos però covat durant més de trenta anys, perquè la pèrdua dels pares –per sort– és una absència que no s’omple mai del tot.

Escrit amb un llenguatge contingut i precís, Toni Soler retrata aquell adolescent que no va saber com enfrontar-se a la pèrdua i reconstrueix la figura del pare mort abans d’hora. El tumor cerebral que el va fer emmalaltir durant quatre anys, i finalment se’l va endur, reapareix en la ment del narrador com un mur insuperable, i esdevé a la pràctica un personatge més d’aquest fris familiar.
Ver más

TONI SOLER

TONI SOLER i GUASCH (Figueres, 1965) és periodista, productor de televisió i llicenciat en història contemporània. És director de la productora»Minoria Absoluta», responsable dels exitosos programes Polònia i Crackòvia a TV3, i d’altres productes audiovisuals. Ha estat un dels impulsors del diari Ara, nascut el 2010, i hi escriu regularment. A més a més també ha col·laborat en altres mitjans, sobretot a La Vanguardia. En la seva faceta d’autor és l’escriptor d’Història de Catalunya, modèstia a part (1998), i de la novel·la L’última carta de Companys (2009), entre d’altres. També és autor del guió de la pel·lícula 14 d’abril: Macià contra Companys, dirigida per Manuel Huerga (2011).
Ver ficha del autor

Aunque el principio se me hizo un poco pesado, despues ha resultado ser un buen libro. Muy conmovedor

Géneros:

Ciencias Políticas y Sociales

Comunicación

Periodismo

Ver más libros de esta categoría > libros de comunicación

Sobre el libro
Total de páginas:
160
Editorial:
ANAGRAMA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788433915665
Año en que se editó:
2018
Editorial:
BARCELONA


«Descargar EL TUMOR en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1238
  • Descargas del fichero: 909
  • Tamaño del fichero: 984KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle