ELLES PARLEN

Descargar ELLES PARLEN pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar ELLES PARLEN epub gratis?

Sinopsis de ELLES PARLEN

Una nit, vuit dones mennonites de diferents edats es troben en un paller per dur a terme una reunió secreta. Durant els darrers dos anys, aquestes dones, i més d’un centenar d’altres noies de la seva colònia, han estat violades repetidament de nit per dimonis que venen a castigar els seus pecats.
Ara que les dones han descobert que havien estat drogades i atacades per un grup d’homes de la seva pròpia comunitat, estan decidides a protegir-se a si mateixes i a salvaguardar les seves filles de possibles mals futurs.
Mentre els homes de la colònia van a la ciutat per pagar la fiança i alliberar els violadors, aquestes dones, totes analfabetes, sense cap coneixement del món fora de la seva comunitat, tindran molt poc temps per prendre una decisió: haurien de quedar-se a la comunitat, l’únic món que han conegut, o haurien d’atrevir-se a marxar-ne?
«Aquesta novel·la, sorprenent, trista, colpidora, però molt emotiva, basada en fets reals, podria ser un fragment d’El conte de la serventa.»–Margaret Atwood, a Twitter
La novel·la ha estat traduïda a 17 idiomesFinalista del Governor General’s Literary Award for Fiction
Finalista del Trillium Book Award
Ver más

MIRIAM TOEWS

(Steinbach, Canadá, 1964) es una de las escritoras canadienses más relevantes de su generación. Ha escrito ocho libros, entre los que destacan la obra de no ficción Swing Low: A Life (2000) y las novelas Complicada bondad (Anagrama, 2007) y All My Puny Sorrows (2014). Su obra ha sido galardonada con una decena de premios, entre ellos el Governor General’s Award for Fiction, el Rogers Writers’ Trust Fiction Prize (en dos ocasiones) y el Writers Trust Marian Engel/Timothy Findley Award. De ascendencia menonita, varias de sus obras versan sobre el papel de las mujeres en estas comunidades.
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro
Total de páginas:
220
Editorial:
LES HORES
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788494904981
Año en que se editó:
2020
Editorial:
Sant Cugat
Traductor:
CARME GERONÈS


«Descargar ELLES PARLEN en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1786
  • Descargas del fichero: 933
  • Tamaño del fichero: 882KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle