ELS SECRETS DELS DRACS

Descargar ELS SECRETS DELS DRACS pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar ELS SECRETS DELS DRACS epub gratis?

Sinopsis de (PE) ELS SECRETS DELS DRACS

Has vist alguna vegada una dent o una grapa de drac? Sabies que tenen diferents escates segons on viuen? Has sentit parlar dels diferents tipus de cua que poden tenir? Amb «Els secrets dels dracs» el petit lector viatjarà a un món desconegut, més enllà dels confins de la Terra, des dels cims brillants de les muntanyes gelades fins a les cavernes humides que s’amaguen a les profunditats del nostre planeta, aquesta obra cartografia els hàbitats naturals d’aquestes imponents criatures ancestrals.

L’obra destaca per una àmplia varietat d’imatges de gran qualitat i descriu amb detall la vida i l’hàbitat dels dracs, tot mostrant els seus regnes i caus. «Els secrets dels dracs» guiarà petits i grans en una aventura emocionant a través de llegendes i tradicions, i els ajudarà a descobrir els secrets millor guardats durant milers d’anys sobre aquests animals. I tot, d’una forma atractiva i divulgativa.
Ver más

Géneros:

Infantil

Infantil 9 a 12 años

Naturaleza y ciencia

Ver más libros de esta categoría > libros de juvenil

Sobre el libro
Total de páginas:
80
Editorial:
LAROUSSE
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa dura
ISBN:
9788480169967
Año en que se editó:
2015
Editorial:
ES


«Descargar ELS SECRETS DELS DRACS en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1356
  • Descargas del fichero: 867
  • Tamaño del fichero: 595KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle