ELS SONS DEL MEU COS

Descargar ELS SONS DEL MEU COS pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar ELS SONS DEL MEU COS epub gratis?

Sinopsis de ELS SONS DEL MEU COS

Cada dia el nostre cos emet sons voluntaris i involuntaris. Aquest divertit llibre respon als misteris de tots aquells sons del nostre organisme. Cada dia parlem, riem, plorem … Per què el nostre cos a vegades «parla» sol i no ho podem controlar? Per entendre el nostre cos una mica millor, en aquest llibre trobarem respostes i també enginyosos experiments.
Ver más

Géneros:

Infantil

Infantil 9 a 12 años

Naturaleza y ciencia

Ver más libros de esta categoría > libros de juvenil

Sobre el libro


«Descargar ELS SONS DEL MEU COS en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1674
  • Descargas del fichero: 1040
  • Tamaño del fichero: 973KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle