ELS TESTAMENTS

Descargar ELS TESTAMENTS pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar ELS TESTAMENTS epub gratis?

Sinopsis de ELS TESTAMENTS

Quinze anys despres dels fets d’El conte de la Serventa, el regim teocràtic de la República de Galaad, tot i haver entrat en decadencia, s’aferra al poder. Les vides de tres dones radicalment diferents convergeixen en aquest moment crucial; dues han crescut a bandes oposades de la frontera, l’una a Galaad, com a filla d’un Senyor d’alt rang, i l’altra al Canadà, on participa en les manifestacions contra la dictadura i en segueix amb horror les notícies a la televisió. Les veus d’aquestes dues noies, pertanyents a la primera generació que assoleix la majoria d’edat sota el nou ordre, s’entreteixeixen amb una tercera, la d’una complice del regim, el poder de la qual es fonamenta en els secrets que ha anat guardant amb el pas del temps. I quan, a la fi, la veritat surti a la llum, totes tres hauran d’acceptar qui són realment i decidir fins on estan disposades a arribar per defensar les seves conviccions. En Els testaments Margaret Atwood torna a endinsar-se en l’univers galaadià, que tants lectors ha fascinat al llarg dels anys, per revelar-nos amb sagacitat i perícia narrativa l’entramat profund d’una societat on, malgrat el regim del terror, s’ha ences l
Ver más

MARGARET ATWOOD

(Ottawa , 18 de noviembre de 1939 ). Prolífica poetisa, novelista, crítica literaria y activista política, reconocida nacional e internacionalmente por su obra. Es la segunda de los tres hijos de Carl Edmund Atwood, zoólogo, y Margaret Dorothy William, nutricionista. Debido a la investigación que llevaba a cabo su padre sobre entomología forestal Atwood pasó gran parte de su infancia entre el norte de Québec , Ottawa y Toronto . Fue pronto una ávida lectora de todo tipo de literatura, desde novelas de misterio, hasta cuentos de los hermanos Grimm, historias sobre Canadá y comics. Atwood empezó a escribir con 16 años. Ha escrito novelas de diferentes géneros , libros de poemas y también escribió guiones para televisión. Normalmente se la describe como una escritora feminista, ya que el tema del género está presente en algunas de sus obras de forma destacada.
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro
Total de páginas:
416
Editorial:
QUADERNS CREMA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788477276227
Año en que se editó:
2020
Editorial:
ESPAÑA
Traductor:
NEUS BONILLA BENAGES, RIERA ARBUSSA


«Descargar ELS TESTAMENTS en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1380
  • Descargas del fichero: 582
  • Tamaño del fichero: 823KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle