EN AQUEST MON, PER UN MOMENT, SOM GRANDIOSOS

Descargar EN AQUEST MON, PER UN MOMENT, SOM GRANDIOSOS pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar EN AQUEST MON, PER UN MOMENT, SOM GRANDIOSOS epub gratis?

Sinopsis de EN AQUEST MON, PER UN MOMENT, SOM GRANDIOSOS

Un jove es descobreix a si mateix en la seva doble condició d’immigrant i homosexual. Un llibre valent i commovedor. Un fill escriu una carta a la seva mare, que no sap llegir. La carta es, en realitat, un examen de consciencia, un repàs dels elements que han anat formant la seva identitat: com a fill d’una família de vietnamites que van fugir del seu país cap als Estats Units i com a jove que descobreix i assumeix la seva homosexualitat.
La família del noi es compon de l’àvia –ara anciana i moribunda–, que va haver de marxar del Vietnam amb les seves filles despres de passar per experiencies molt dures per sobreviure acabada la guerra. Hi ha tambe un pare maltractador i absent. I hi ha la mare, una dona desorientada que treballa en un saló de manicura i mante una relació complexa amb el seu fill. I, finalment, el jove protagonista, que va creixer a Hartford, Connecticut, va patir assetjament escolar per la seva doble marginalitat –immigrant i homosexual– i va descobrir essent adolescent l’amor i la sexualitat amb en Trevor…
Un llibre bellíssim i veraç, inspirat en les vivencies de l’autor, que combina moments d’una gran cruesa amb d’altres d’una tens

Ver más

OCEAN VUONG
Ocean Vuong (Ho Chi Minh, antigament Saigon, 1988) va emigrar als Estats Units amb la seva família el 1990 després de passar un any en un camp de refugiats a les Filipines. El 2014 va rebre la beca Ruth Lilly / Sargent Rosenberg de la Poetry Foundation i amb el poemari Night Sky with Exit Wounds va guanyar el Whiting Award i el Forward Prize als Estats Units i el Premi T. S. Eliot a Anglaterra. Ha publicat en mitjans com The Atlantic, Harper’s, The Nation, New Republic, The New Yorker i The New York Times. És professor de l’Amherst College de Massachusetts.
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro
Total de páginas:
232
Editorial:
ANAGRAMA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788433915801
Año en que se editó:
2020
Editorial:
BARCELONA
Traductor:
YANNICK GARCIA


«Descargar EN AQUEST MON, PER UN MOMENT, SOM GRANDIOSOS en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1295
  • Descargas del fichero: 978
  • Tamaño del fichero: 883KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle