GERMA (CAT)

Descargar GERMA (CAT) pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar GERMA (CAT) epub gratis?

Sinopsis de GERMA (CAT)

Som a l’estiu de 1991, en plena onada de calor. El Park és un complex d’edificis baixos, cases adossades i blocs de pisos de formigó on hi viuen milers de persones que lluiten per trobar feina, cuidar-se els uns als altres i qui dia passa, any empeny. Com molts dels seus veïns, Michael i Francis són fills d’immigrants: el pare va desaparèixer i la mare va venir de Trinitat amb el somni de convertir-se en infermera i, en canvi, combina tres feines, viatja en autobusos durant hores i torna a casa tan esgotada que de vegades no pot ni dormir. Mentre ella lluita per tirar endavant, els seus fills Michael i Francis aprenen els codis per sobreviure al Park. La història salta entre els anys noranta, l’adolescència de Michael i Francis, i el present, en què tot és més fosc i més trist, i Chariandy revela un món de violència i esperances frustrades en què els lligams familiars, delicats i indestructibles, són imprescindibles per a la supervivència. Quan al Park augmenten la violència i la presència policial, la sensació de fatalitat s’imposa i el lector sent bategar a la boca de l’estómac la precipitació de la tragèdia. Germà és una novel·la poderosa i intensa, desoladora, plena de vida, que explora la lleialtat i la força de l’amor fraternal, la fragilitat de l’existència, la raça i la identitat i la violència dels prej…
Ver más

DAVID CHARIANDY
David Chariandy se graduó en Carleton y se doctoró en York University. Enseña en la universidad Simon Fraser. Se ha especializado en ficción contemporánea (canadiense y caribeña), y en teorías interdisciplinarias del poscolonialismo y la diáspora. Es cofundador de la editorial Commodore Books. » Hermano » , su segunda novela, ganó el Roger Writers’ Trust Fiction Prize en 2017 y el Premio del Libro de Toronto en 2018.
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar GERMA (CAT) en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1772
  • Descargas del fichero: 593
  • Tamaño del fichero: 803KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle