GERMANES

Descargar GERMANES pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar GERMANES epub gratis?

Sinopsis de GERMANES

Un sopar de Nadal que podria ser el nostre.Un sopar de Nadal que podria ser el nostre.Pels volts de novembre la Rita sempre es maleeix: un any més, i ja en són uns quants, ha estat incapaç de dir que no, no al sopar de Nadal. Un altre cop l’haurà d’organitzar.Mentre la majoria de la gent es marca propòsits d’any nou ambiciosos, amb objectius que canviaran les seves vides per sempre més, ella, la Rita, ha de conformar-se a encomanar-se a la il·lusió, una mica ingènua, de dir que no al següent sopar de Nadal. Però cada any defalleix, i el que va començar fa un temps sent una excepció ha esdevingut un costum, i el costum en una tradició inamovible.Cada Nadal la família de la Rita es troba a la casa de la vall, l’últim refugi familiar, on s’apleguen tots: el cunyat, la germana, els nens i la Palmira, que durant molts anys va treballar amb la família i que ara és, una mica, la veu dels pares morts, de la voluntat oblidada.Il·lustrat per Ignasi Font.

Ver más

IMMA MONSO

Imma Monsó va publicar la primera novel·la el 1996, No se sap mai, que va obtenir un gran èxit de públic i de crítica. La versió castellana, Nunca se sabe, va ser guardonada amb el Premio Tigre Juan 1997. La seva segona obra, Com unes vacances, va obtenir el 1998 el Premi Prudenci Bertrana i també el Premi Cavall Verd, en haver estat escollida per l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana com la millor novel·la de 1998. La tercera novel·la, Tot un caràcter (2001), la va consolidar com a autora. Ha publicat els reculls de contes Millor que no m’ho expliquis (Premi Ciutat de Barcelona 2003) i Marxem, papà. Aquí no ens hi volen (2004). El 2006 va publicar Un home de paraula, una obra extraordinària que va merèixer els premis Salambó, Terenci Moix i Maria Àngels Anglada a la millor novel·la en català de l’any. L’any 2009 va publicar Una tempesta.
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa en catalán

Ver más libros de esta categoría > libros de novela

Sobre el libro
Total de páginas:
128
Editorial:
UNIVERS
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Sin definir
ISBN:
9788417868987
Año en que se editó:
2020
Editorial:
ESPAÑA


«Descargar GERMANES en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1409
  • Descargas del fichero: 962
  • Tamaño del fichero: 718KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle