GOLDEN HILL (CATALA)

Descargar GOLDEN HILL (CATALA) pdf

golden hill (català)-francis spufford-9788416987184

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar GOLDEN HILL (CATALA) epub gratis?

Sinopsis de GOLDEN HILL (CATALÀ)
Una tarda plujosa de novembre, un jove foraster de bona presència, tot just desembarcat, es presenta a la porta d’unes oficines al carrer Golden Hill: és el senyor Smith, amable, encisador, però estranyament propens a alimentar les sospites. I és que té a la butxaca el que sembla ser una lletra per mil lliures, una quantitat enorme, i no vol explicar per què la té, ni d’on ve, ni què pensa fer a les colònies amb tants diners.

De lectura addictiva i rica en el llenguatge i en la percepció històrica, Golden Hill, una sorprenent primera novel·la, tan farcida d’incidents com tot un prestatge de ficció convencional, és un llibre sobre el segle XVIII que té una trama que serpeja a cada capítol i que pinta un quadre fascinant d’una Nova York xocantment diferent del que després ha estat però ombrejada subtilment per la gran ciutat que serà, i ja com un lloc on un jove de paraula fàcil pot reinventar-se, enamorar-se… i trobar-se amb un munt de problemes.

Francis Spufford va néixer el 1964. És l’autor de cinc llibres de no-ficció molt elogiats, qualificats en general pels crítics o bé com a «estranys» o bé com a «brillants», i molt sovint de totes dues maneres. El més recent, Unapologetic, ha estat traduït a tres idiomes; l’anterior, Red Plenty, a nou. Les seves obres han estat preseleccionades o seleccionades per a …
Ver más

Francis Spufford

Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar GOLDEN HILL (CATALA) en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1768
  • Descargas del fichero: 718
  • Tamaño del fichero: 937KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle