HEATHER, L OBSESSIO

Descargar HEATHER, L OBSESSIO pdf

heather, l obsessió-matthew weiner-9788417016289

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar HEATHER, L OBSESSIO epub gratis?

Sinopsis de HEATHER, L OBSESSIÓ
Els Breakstone (Mark, un reeixit gestor de fons, la seva dona Karen i la seva filla adolescent Heather) semblen la família perfecta, amos d’una vida immaculada a la ciutat de Nova York.

A l’altre extrem està Bobby Klasky, expresidiari i fill de mare drogoaddicta, mentider amb tendències psicòpates, que no podia ser menys afortunat. Quan Mark descobreix a Bobby mirant a la seva filla, s’entendrà com de lluny és capaç d’arribar per mantenir fora de perill a la seva família.

Explicada d’una forma elegant i plena de matisos que evoquen directament l’atmosfera de Mad Men, Heather, l’obsessió manté el ritme i la tensió narrativa pròpies de la millor tradició del cinema negre; és molt més que un thriller domèstic: és una faula fosca sobre els reptes als quals s’enfronta una família en la societat del segle XXI.
Ver más

Matthew Weiner
Matthew Weiner, nacido en Baltimore (EEUU), es el productor ejecutivo, guionista y director de Mad Men, la aclamada por la crítica y premiadísima serie de televisión. Su currículo incluye también haber sido productor ejecutivo y guionista de Los Soprano y guionista de varias series de comedia televisiva, incluidas The Naked Truth, Becker y Andy Richter Controls the Universe. En 2013, Weiner estrenó su largometraje Are You Here. Vive en su ciudad natal con su esposa, la arquitecta Linda Brettler, y sus cuatro hijos.
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar HEATHER, L OBSESSIO en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1349
  • Descargas del fichero: 945
  • Tamaño del fichero: 763KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle