I ELS HIPOPÒTAMS ES VAN ESCALDAR VIUS

Descargar I ELS HIPOPÒTAMS ES VAN ESCALDAR VIUS pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar I ELS HIPOPÒTAMS ES VAN ESCALDAR VIUS epub gratis?

Sinopsis de I ELS HIPOPOTAMS ES VAN ESCALDAR VIUS

El 14 d’agost de 1944, Lucien Carr, un amic de William S. Burroughs de Saint Louis, va assassinar un home anomenat David Kammerer clavant-li un ganivet de boy-scout i va llençar-ne el cos al riu Hudson. Kammerer pretenia des de feia molt de temps el jove Carr, tot fent avenços que no semblaven molestar-lo. Pero despres de sis anys o be en Carr ja n’estava tip o be es va veure obligat a actuar en defensa propia. L’endemà, amb la roba tota xopa de sang, va anar a veure els seus amics Bill Burroughs i Jack Kerouac per demanar-los ajuda. Actuant així, els va convertir en complices del crim. Tots dos van ser detinguts per no informar la policia.
Ver más

WILLIAM S. BURROUGHS

William S. Burroughs (EE. UU., 1914-1997), escritor estadounidense y artista experimental, estudió literatura inglesa en Harvard. Indiscutible referente para la generación beaty para los ingleses Michael Moorcock y J. G. Ballard.
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar I ELS HIPOPÒTAMS ES VAN ESCALDAR VIUS en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1345
  • Descargas del fichero: 872
  • Tamaño del fichero: 649KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle