KLARA I EL SOL

Descargar KLARA I EL SOL pdf

klara i el sol-kazuo ishiguro-9788433915931

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar KLARA I EL SOL epub gratis?

Sinopsis de KLARA I EL SOL

L’esperada nova novel·la de Kazuo Ishiguro després del Premi Nobel. Una història de ciència ficció que s’interroga sobre allò que ens fa humans.
La Klara és una AA, una Amiga Artificial, especialitzada a tenir cura d’adolescents. Ara s’està en una botiga, esperant que algú la compri i se l’en­dugui a casa, a una llar. Mentrestant, contempla l’exterior des de l’aparador. Observa els vianants, com actuen, quins gestos fan, i és testimoni d’epi­sodis que no acaba d’entendre, com quan dos ta­xistes es barallen. La Klara és una AA peculiar, és més observadora i més donada a fer-se preguntes que la majoria dels seus congèneres. I, com els seus companys, necessita el Sol per alimentar-se, per carregar-se d’energia. ¿Què hi trobarà, al món exterior, quan surti de la botiga i se’n vagi a viu­re amb una família? ¿Desxifrarà bé els comporta­ments, els sobtats canvis d’humor, les emocions, els sentiments dels humans?
Aquesta és la primera novel·la de Kazuo Ishi­guro després de rebre el Premi Nobel. La Klara i el Sol és una preciosa paràbola sobre un món segre­gat i malmès, inquietantment proper al nostre. Hi emergeixen una contrastada potència fabuladora, una prosa exquisida i matisada i una capacitat única per explorar l’essència de l’ésser humà i fer-se preguntes torbadores.

Ver más

Kazuo Ishiguro

Kazuo Ishiguro nació en Nagasaki en 1954, pero se trasladó a Inglaterra en 1960. Ha estudiado en las universidades de Kent y de East Anglia y en la actua­lidad vive en Londres. Está considerado uno de los mejores escritores contemporáneos. En 1995 fue nombrado Oficial de la Orden del Imperio Británico, y, en 1998, Caballero de las Artes y las Letras por el gobierno francés. Su obra ha sido traducida a más de cuarenta idiomas. Es autor de siete novelas –Páli­da luz en las colinas (Premio Winifred Holtby), Un artista del mundo flotante (Premio Whitbread), Los restos del día (Premio Booker), Los inconsolables (Premio Cheltenham), Cuando fuimos huérfanos, Nunca me abandones (Premio Novela Europea Casi­no de Santiago) y El gigante enterrado– y un libro de relatos –Nocturnos–, obras extraordinarias que Ana­grama ha publicado en castellano.

Premio Nobel de Literatura 2017.
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar KLARA I EL SOL en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1538
  • Descargas del fichero: 645
  • Tamaño del fichero: 581KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle