L AMIC RETROBAT

Descargar L AMIC RETROBAT pdf

l amic retrobat-fred uhlman-9788496863101

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar L AMIC RETROBAT epub gratis?

Sinopsis de L AMIC RETROBAT
L’arribada de Hitler al poder el 1933 posa punt final a l’amistat de dos companys d’escola. Un d’ells és jueu, l’altre és membre d’una de les famílies més aristocràtiques de Suàbia. Al llarg d’un any ho havien compartit tot, però arriba un moment en què les seves diferències esdevenen insalvables. El jueu deixarà Alemanya per anar-se’n a Amèrica i oblidar allà el seu país nadiu i el seu gran amic. Trenta anys després, sense esperar-s’ho, el retrobarà novament.
Ver más

Fred Uhlman
Fred Uhlman va néixer a Alemanya el 1901. Quan tenia 23 anys, essent advocat laboralista antinazi, emigrà als Estats Units i arribà a fer-se un cert renom com a pintor. L’amic retrobat va ser una incusió esporàdica en la literatura. Basat en la seva pròpia experiència, el llibre va aconseguir un èxit immediat quan es va publicar al 1966.
Ver ficha del autor

50%

Para Aprender

50%

Para Disfrutar

33%

Leerlo en la casa

66%

Leerlo en todo momento
Continuo del anterior
Habla de algo muy importante , de la amistad q perdura y de como reaccionas delante de algunas actitudes y situaciones Me ha gustado mucho , son increibles las situaciones q vivieron , la amistad q tienen a pesar de sus diferencias , y que perdura a pesar del tiempo que pasan lejos , como pudieron sobrellevarlo todo
Poco esperas ese final ,me gusto mucho en muy buen estado Libro entretenido Es perfecto para:
Para Disfrutar

Géneros:

Literatura

Narrativa en bolsillo

Narrativa extranjera del XIX al XXI en bolsillo

Para Disfrutar

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar L AMIC RETROBAT en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1730
  • Descargas del fichero: 870
  • Tamaño del fichero: 1022KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle