L AVINGUDA DELS MISTERIS

Descargar L AVINGUDA DELS MISTERIS pdf

l avinguda dels misteris-john irving-9788417031190

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar L AVINGUDA DELS MISTERIS epub gratis?

Sinopsis de L AVINGUDA DELS MISTERIS
La nova novel·la de John Irving: una història divertida, encantadora i punyent, plena detendresa i humor, sobre el destí i la memòria.Juan Diego un adolescent de catorze anys que va néixer i créixer a Mèxic té una germana més petita que es diu Lupe, i que es pensa que pot veure el que està per venir, concretament el seu futur i el del seu germà. A més, la Lupe llegeix la ment de les persones. No sap el que pensa tothom, però sí que ho sap de la gran majoria de persones. I imagineu-vos què podria arribar a fer una nena de tretze anys que creu que pot canviar el futur.En Juan Diego, ja com a adult, viatja a les Filipines, i els somnis i records de la seva infànciai adolescència l’acompanyen d’una manera molt intensa. L’Avinguda dels Misteris és la històriadel que li passa al Juan Diego a les Filipines, on el que li va succeir enel passat a Mèxic entra en confl icte amb el seu futur. Una defensa aferrissada de la llibertat de les persones i dels pobles a triar el seu propi camí.Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura. 
Ver más

John Irving
Exeter, (1942- ). Estudió literatura inglesa en la Universidad de New Hampshire y en 1963 se trasladó a Viena, donde pasó dos años en el Instituto de Estudios Europeos. Desde muy joven, Irving se comenzó a practicar la lucha libre, deporte al que ha dedicado numerosas páginas, y con el que ha ido alternando su trabajo como escritor y como profesor de diversas universidades. Fuertemente influido por el realismo de los maestros europeos del siglo XIX, John Irving afirma que sus novelas buscan conmover al lector más que persuadirle intelectualmente.
Ver ficha del autor

Géneros:

Literatura

Narrativa en bolsillo

Narrativa extranjera del XIX al XXI en bolsillo

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar L AVINGUDA DELS MISTERIS en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1646
  • Descargas del fichero: 1003
  • Tamaño del fichero: 602KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle