L EXTRAORDINARIA FAMILIA TELEMACUS

Descargar L EXTRAORDINARIA FAMILIA TELEMACUS pdf

l extraordinària família telemacus-daryl gregory-9788416863372

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar L EXTRAORDINARIA FAMILIA TELEMACUS epub gratis?

Sinopsis de L EXTRAORDINÀRIA FAMÍLIA TELEMACUS
El Teddy és un artista de la prestidigitació que es guanya la vida fent trampes amb les cartes. Un bon dia veu un anunci d’un professor universitari que busca persones amb poders mentals per participar en un estudi sobre parapsicologia que resultarà que compta amb el suport de la CIA. S’hi presenta i allà coneix la Mo, una vident autèntica. Després d’un curt festeig es casen i tenen tres fills prodigiosos: la Irene, que detecta les mentides; el Frankie, que pot bellugar coses amb la ment, i el Buddy, el més petit, que veu el futur. En plena dècada dels setanta L’Extraordinària Família Telemacus triomfa mostrant les seves habilitats pels escenaris de tot el país, fins que un dia s’estrenen a la televisió i passa una cosa imprevista que estroncarà per sempre la seva carrera al món de l’espectacle.
Vint anys més tard, els Telemacus ja no són tan extraordinaris. La mare és morta i els tres fills malden per sobreviure malgrat uns poders que els fan més nosa que servei. Llavors la CIA, encaparrada amb la guerra paranormal, torna a treure el nas per veure si a cals Telemacus queda encara una mica de màgia. I resulta que sí que en queda; més de la que la mateixa família es pensa. El Matty, el fill de la Irene, acaba de descobrir «accidentalment» que pot sortir del seu cos. Però, com que les condicions que necessita per poder fer un viatge astral són una mica inconfessables, de moment manté els seus poders en secret.
Ver más

Daryl Gregory
Daryl Gregory és l’autor d’Afterparty, The Devil’s Alphabet i altres novel·les per a lectors joves i per a adults. Amb We Are Completely Fine va guanyar el World Fantasy Award i el Shirley Jackson Award. Es va criar als afores de Chicago i ara viu a Oakland, Califòrnia.
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar L EXTRAORDINARIA FAMILIA TELEMACUS en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1685
  • Descargas del fichero: 1011
  • Tamaño del fichero: 967KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle