LA BALADA DEL MAX I L AMELIE

Descargar LA BALADA DEL MAX I L AMELIE pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar LA BALADA DEL MAX I L AMELIE epub gratis?

Sinopsis de LA BALADA DEL MAX I L AMELIE

Safier retroba en aquesta novel·la els temes que van ser clau en l’èxit de Maleït karma: reencarnació, destí i amor.Dos gossos, un amor immortal i una lluita contra el destí.
L’existència de la Cicatriu, una gosseta salvatge i solitària que malviu en un abocador, fa un tomb quan coneix el Max, un gos domèstic que li parla d’una vida que ella no ha conegut mai: feliç i a cura d’éssers humans que l’han estimat. Però el Max s’ha perdut i la Cicatriu, que encara no es diu Amelie, decideix acompanyar-lo en un viatge per tornar a casa, una odissea en l’espai i en el temps, perseguits per un passat insòlit. Junts emprendran una gran aventura per sobreviure i trobar un lloc al món que puguin anomenar llar. Un lloc, com descobriran, que només existeix a prop d’aquells que estimes. En definitiva, allà on tens el cor.
David Safier torna al tema de la reencarnació que va tractar magistralment aMaleït karmai demostra que, a més, és un mestre privilegiat de l’art de commoure i inspirar els lectors: «Una part de mi vol explicar grans històries dramàtiques, i aquest llibre n’és una. És una aventura increïble i una història d’amor inoblidable. També té tocs d’humor i, sobretot, és una novel·la emocionant, extremament emocionant».

Ver más

DAVID SAFIER

David Safier, nació en Bremen en 1966. Se dio a conocer como guionista de series de televisión de éxito como Mein Leben und Ich («Mi vida y yo»), Nikola y Berlin, Berlin. Ha sido galardonado con el Premio Grimme y el Premio TV en Alemania, y con un Emmy en Estados Unidos. Vive y trabaja en Bremen.
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar LA BALADA DEL MAX I L AMELIE en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1734
  • Descargas del fichero: 637
  • Tamaño del fichero: 687KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle