LA BELLESA I L INFERN

Descargar LA BELLESA I L INFERN pdf

la bellesa i l infern-roberto saviano-9788497876186

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar LA BELLESA I L INFERN epub gratis?

Sinopsis de LA BELLESA I L INFERN

Després de l’èxit aclaparador de Gomorra, Roberto Saviano presenta un recull de cròniques periodístiques que ha anat redactant en el seu aïllament del món. Publicades a diverses revistes i diaris de primera línia d’Itàlia, i escrites amb la seva particular manera que fa que la realitat la llegim com una ficció trepidant, aquestes cròniques són una continuació de la denúncia a què l’autor ha sotmès a la Camorra des de bastant abans de la publicació de Gomorra. Encara amenaçat, l’autor reflexiona, en un pròleg commovedor i colpidor, sobre els valors de la justícia, la valentia i la lluita, sobre allò que ens fa humans i ens separa de les bèsties. A l’alçada de Gomorra, igualment colpidor i ple d’anècdotes esgarrifoses, La bellesa i l’infern és una declaració d’amor a una regió, la seva, i una denúncia sense pèls a la llengua de tot allò que l’ha convertit, sovint, en un infern.
Ver más

Roberto Saviano

Nació en Napoles en 1979. Se ha licenciado en Filosofía en la Università degli Studi di Napoli «Federico II». Colabora con L’Espresso e la Repubblica. La Literatura y el Reportaje son los instrumentos que Roberto Saviano usa para transmitir la realidad. Desde el 13 de Octubre de 2006, después del éxito de su novela-noficción Gomorra, que describe claramente el modus operandi de la camorra napolitana, según declaraciones de colaboradores con la justicia e informadores de los carabinieri, Roberto Saviano vive escoltado
Ver ficha del autor

Géneros:

Ciencias Políticas y Sociales

Comunicación

Periodismo

Ver más libros de esta categoría > libros de comunicación

Sobre el libro


«Descargar LA BELLESA I L INFERN en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1450
  • Descargas del fichero: 748
  • Tamaño del fichero: 789KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle