LA CASA ALEMANYA

Descargar LA CASA ALEMANYA pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar LA CASA ALEMANYA epub gratis?

Sinopsis de LA CASA ALEMANYA

L’Eva Bruhns viu amb els seus pares, propietaris de la Casa Alemanya, una fonda molt tradicional. L’Eva treballa com a traductora i interpret en una agencia i la seva única il·lusió es que el Jürgen, el seu promes, s’animi per fi a demanar la seva mà al seu pare i poder-se casar amb ell. Pero en aquests dies a Frankfurt estan a punt de celebrar el primer judici d’Auschwitz i quan l’interpret de polones es detingut a la frontera, truquen a l’Eva perque ocupi el seu lloc. La reacció dels seus pares es taxativa: una noia jove no s’hauria d’involucrar en un assumpte d’aquestes característiques, i el passat s’hauria de deixar enrere d’una vegada. Ben aviat l’Eva descobreix l’horror del que va passar en els camps de concentració durant la guerra (fets dels quals ningú parla a Alemanya) i comença a fer-se tot tipus de preguntes… Un drama familiar. Un judici que va dividir la societat alemanya. Una jove que ha d’afrontar les responsabilitats de la seva propia família.
Ver más

ANNETTE HESS

Nascuda a Hannover, l’Annette Hess va començar la seva carrera estudiant pintura i disseny d’interiors. Ha treballat com a periodista, assistent de direcció i guionista. Des del 1998 escriu fonamentalment per al cinema i la televisió, i és la creadora de les exitoses sèries Weissensee i Ku’damm 56/59. Ha rebut el Premi Grimme i el Premi de la Televisió Alemanya. El salt del cinema a la literatura amb La Casa Alemanya l’ha situat al costat dels autors de més èxit del seu país en els últims anys. La novel·la està en procés de traducció a vint països, mentre se’n negocien els drets per a l’adaptació cinemato ­ gràfica i televisiva.
Ver ficha del autor

Géneros:

Literatura

Narrativa en bolsillo

Narrativa extranjera del XIX al XXI en bolsillo

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro
Total de páginas:
432
Editorial:
LABUTXACA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Sin definir
ISBN:
9788417423704
Año en que se editó:
2020
Editorial:
ESPAÑA
Traductor:
JUDITH RAIGAL ARAN


«Descargar LA CASA ALEMANYA en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1719
  • Descargas del fichero: 965
  • Tamaño del fichero: 982KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle