LA COPIA

Descargar LA COPIA pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar LA COPIA epub gratis?

Sinopsis de LA COPIA

A la matinada entre els dies 10 i 11 d’abril del 2017, és trobat, al costat d’uns esbarzers, el cos d’un noi. Sense poder determinar, amb tota seguretat, el mòbil de l’assassinat, els Mossos ho atribueixen a una baralla entre «Maras». L’única cosa que els fa ballar el cap és el paperet que hi havia al costat del cadàver.

Un any més tard, una sèrie de morts, en les zones de l’Alt i Baix Penedès, insufla la por i preocupació en la població. La secció d’investigació criminal dels Mossos de Vilafranca es troben amb uns casos desconcertants i difícils. Uns casos que reobren el primer assassinat, el del noi. La metodologia no és la mateixa en cap dels morts, però hi ha un element comú: Un paperet amb un número. Igual que en el primer cas. En mig del desconcert, apareix una noia dient que sap els motius del perquè, aquell, mata. Els Mossos, en els primers moments, són descreguts, però, ella, dient-los una sèrie de coses els convenç. Al final tot s’accelera, l’assassí volent acabar, els Mossos volen detenir-lo… Mentre, la noia, que els havia posat en el bon camí de la investigació, desapareix…
Ver más

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa en catalán

Ver más libros de esta categoría > libros de novela

Sobre el libro
Total de páginas:
248
Editorial:
TERRA IGNOTA EDICIONES
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788412224511
Año en que se editó:
2020
Editorial:
ES


«Descargar LA COPIA en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1257
  • Descargas del fichero: 618
  • Tamaño del fichero: 880KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle