LA CUINA DEL CALÇOT

Descargar LA CUINA DEL CALÇOT pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar LA CUINA DEL CALÇOT epub gratis?

Sinopsis de LA CUINA DEL CALÇOT

El nom del calçot es troba indefugiblement lligat al de la calçotada, però quan hàgiu acabat de llegir el llibre que teniu a les mans veureu que això no ha de ser forçosament així, perquè el calçot de Valls constitueix una menja excel·lent combinat amb una munió d’altres ingredients que no han de ser per força els característics de la calçotada. En aquest llibre us oferim la possibilitat d’elaborar prop de setanta plats diferents cuinats amb calçots.
Ver más

JOAN JOFRE ESPAÑOL
Joan Jofre Español va néixer a Alió (Alt Camp) el 1950. Ha estat cuiner, i des dels disset anys s’ha mogut entre fogons: a Valls, Tarragona, Barcelona, les Canàries, les Balears, Andalusia, el País Basc A banda dels dos llibres que ha fet junt amb l’Agustí Garcia, és coautor de Todo el bacalao a su alcance (1992) i autor en solitari de Torrades. 365 receptes de pa torrat (2004). Agustí Garcia Carrion va néixer a Alió (Alt Camp) el 1949. Va iniciar la seva professió de restaurador l’any 1968. L’any 1983 va obrir el seu propi restaurant, El Corbatí, on incorporà molts plats innovadors, molts dels quals relacionats amb la Cuina del Calçot. El Joan i l’Agustí són fills d’Alió i sempre han sigut bons amics des que, de petits, jugaven junts a l’escola. De grans han fet dos llibres conjuntament: La cuina del calçot (1997), reeditat en diverses ocasions, i La cuina de l’avellana (1999).
Ver ficha del autor

Géneros:

Cocina

Cocinas españolas

Cataluña

Ver más libros de esta categoría > libros de cocinas

Sobre el libro
Total de páginas:
112
Editorial:
COSSETANIA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788490343906
Año en que se editó:
2016
Editorial:
ES


«Descargar LA CUINA DEL CALÇOT en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1341
  • Descargas del fichero: 829
  • Tamaño del fichero: 827KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle