LA DANSA DEL RELLOTGE

Descargar LA DANSA DEL RELLOTGE pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar LA DANSA DEL RELLOTGE epub gratis?

Sinopsis de LA DANSA DEL RELLOTGE

La novel·la sobre la possibilitat de canviar de vida quan ja sembla que és massa tard.Un èxit als clubs de lectura americans.La Willa és una dona de vora seixanta anys que viu retirada amb el seu segon marit a Arizona.De petita la relació amb la seva mare va marcar-la molt, la mare de la Willa era una dona imprevisibleque acostumava a marxar de casa sense dir res. La Willa va anar a la universitat i es va ferlingüista, però no va poder acabar la carrera perquè es va quedar embarassada del seu primerfill, en Sean, i va acabar ensenyant anglès a immigrants. Anys després que el seu primer maritmorís en un accident de cotxe, la Willa rep la trucada d’una veïna de l’antiga parella del Sean,la Denise. La dona li explica que la Denise ha rebut un tret a la cama i que algú ha de cuidar laCheryl, la filla de la Denise. La Willa viatja a Baltimore, es fa càrrec de la nena i, en contra detot pronòstic troba, en aquesta família monoparental que no té res a veure amb ella, una novaraó de viure i el seu veritable lloc al món.Una novel·la esplèndida sobre la recerca d’un lloc al món, la meravella de la vida quotidiana, lamaduresa i la possibilitat de canviar de vida quan ja sembla que és massa tard.

Ver más

ANNE TYLER

Nació en Minneápolis, en 1941 y se crió en Raleigh, Carolina del Norte. En 1988 recibió el Premio Pulitzer por Ejercicios respiratorios. Otros de sus éxitos son El turista accidental, Cuando éramos mayores y El matrimonio amateur. Es miembro de la Academia Americana de las Artes y las Letras. Su última novela es Propios y extraños.
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar LA DANSA DEL RELLOTGE en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1632
  • Descargas del fichero: 827
  • Tamaño del fichero: 668KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle