LA LLADRE DE FRUITA: O VIATGE D ANADA A L INTERIOR DEL PAIS

Descargar LA LLADRE DE FRUITA: O VIATGE D ANADA A L INTERIOR DEL PAIS pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar LA LLADRE DE FRUITA: O VIATGE D ANADA A L INTERIOR DEL PAIS epub gratis?

Sinopsis de LA LLADRE DE FRUITA: O VIATGE D ANADA A L INTERIOR DEL PAIS

L’Alexia o l’Aleksija, fins i tot alguna vegada l’Alicia, a qui tothom anomena «la lladre de fruita», és a punt d’emprendre una «expedició en solitari» per la Picardia francesa a la recerca de la seva mare. Abans de marxar, el seu pare, amb qui esmorza en un restaurant parisenc, li dona uns quants consells pel viatge. Amb tot, el relat no comença amb l’Alexia, sinó amb la figura del narrador, el qual, per donar fe de les experiències, els descobriments i les aventures d’aquesta dona viatgera, marxa un dia d’agost des de la badia de ningú, un espai fictici d’una narració anterior de Peter Handke.

Som davant un Peter Handke en estat pur, davant la seva «última epopeia», segons l’ha definida ell mateix. La protagonista torna a ser una dona, però aquesta vegada no es tracta d’una «dona esquerrana», ni d’una visionària, com la de Pels pobles, sinó de la filla de la banquera de La pèrdua de la imatge, a qui retrobem quinze anys després de la seva travessa per la Serra de Gredos.

La lladre de fruita relata tres dies de la vida de l’Alexia, tres dies de trajecte que són també tres dies de viatge iniciàtic, de descobriment interior, de gran viatge als orígens: una ambició essencial i constant en l’obra i en la vida de Handke.

Durant la seva travessa introspectiva, l’Alexia experimenta la bellesa del paisatge, coneix l’amistat, la soledat…, sense oblidar les al·lusions als conflictes i a la deshumanització de la societat contemporània. Tot, per mitjà d’escenes contingudes, d’encontres breus, en la línia de Camí de Damasc d’August Strindberg, però també de monòlegs lúdics i patètics i d’observacions il·luminadores, de vegades sorprenents, que mostren la sensibilitat enorme d’aquest autor a l’hora de descobrir, amb un estil autèntic i inimitable, la llavor del transcendent en allò que és aparentment banal.
Ver más

PETER HANDKE

Peter Handke (Griffen, 1942) Escritor austríaco. Premio Nobel de Literatura en 2019, es autor de teatro, novela, poesía y ensayo. También es guionista y director de cine. Su producción, extensa y variada, gira en torno a la soledad y la incomunicación del hombre. Es autor de teatro, novela y poesía. También es director de cine; ha escrito guiones y ha colaborado con su amigo Wim Wenders. Ambos comparten un estilo concreto y descriptivo, sus personajes son seres abiertos, en proyecto. El minimalismo de los diálogos, la dificultad para tomar decisiones cuando todo puede resultar un paso en falso, constituyen rasgos característicos de la escritura de Peter Handke. Se declara heredero de Goethe, Kafka y Stifter. A su obra se la considera representativa del estilo de la Neue Subjektivität (Nueva Subjetividad).

En 1973 recibió el premio Georg Büchner, en 1976 el premio Kafka y en 2006 le fue concedido el Premio Heine, que él rechazó.
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro
Total de páginas:
368
Editorial:
ALIANZA EDITORIAL
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788491819455
Año en que se editó:
2020
Editorial:
ES
Traductor:
ANNA MONTANÉ FORASTÉ, PAGO CABANES


«Descargar LA LLADRE DE FRUITA: O VIATGE D ANADA A L INTERIOR DEL PAIS en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1591
  • Descargas del fichero: 616
  • Tamaño del fichero: 847KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle